natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

NS-wandeling Bieslandse Bos | Van Delft naar Zoetermeer

Of je vindt 'm drie keer niks, of je vindt 'm top. Dit is een extreme wandeling, getuige de uiteenlopende reacties op Eropuit.nl. Zelf vind ik het gewoon een aardige wandeling. Het ommetje door de Delftse binnenstad is helemaal top. Daarna maak je een afwisselende tocht door Delftse Hout en Bieslandse Bos. Mooie stukken, lelijke stukken, herrie, rust: je komt het allemaal tegen.

Jan: 'Saaie tocht'

Altijd leuk om de reacties op wandelingen te lezen op Eropuit.nl. Zo vindt Jan Romeijn: 'Ik vond de Bieslandsetocht geen intressantie tocht wat mij aansprak. Ik vond het een saaie tocht. Zoetermeer is een afschuwelijke stad.' Afgezien van wat taalmissertjes is hier geen woord Spaans bij.

Ellen: 'Prachtige route'

Ellen stelt daar tegenover: 'Prachtige route, zeker als je bedenkt dat je midden in de randstad loopt. Veel vogels gezien waaronder een ooievaar, een buizerd, een zilverreiger en aalscholvers. Aanbevolen.' Zowel Jan als Ellen kan ik volgen.

Tags: NS-wandelingen, 15-20 km, Zuid-Holland

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>