De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Wandeluitrusting, wandelgidsen & meer

Steek je licht op bij mijn reviews van wandel-GPS’en, rugzakken en wandelkleding. Snuffel door de mooiste wandelgidsen en -boeken. Blijf op de hoogte van wandelnieuwtjes. En bekijk losse-stukkies-die-ik-nergens-anders-kwijt-kan...

reviews van wandelproductenReviews van wandelproducten

Ben je benieuwd naar de beste GPS-apparaten om mee te wandelen? Welke dagrugzak goed scoort? En uit welke wandel-apps kun je kiezen? Bekijk mijn reviews van de beste ‘wandel-gear’!

Bekijk reviews van wandelproducten >>

 

wandelgidsen & wandelboekenWandelgidsen & wandelboeken

Wandelgidsen en wandelboeken veraangenamen het leven van de wandelaar. Lekker lui op de bank door een gids struinen en alvast de voorpret beleven van die mooie wandeling die je in het weekend gaat maken? Of een mooi boek over wandelen lezen?

Bekijk gidsen & boeken >>

 

wandelnieuwsHet laatste wandelnieuws

Over wandelen is misschien geen breaking news te melden. Maar toch gebeurt er wel het één en ander. Bekijk nieuwtjes over wandelen. Deze rubriek is trouwens nog in opbouw...

Bekijk wandelnieuws >>

 

wandelsitesDe beste wandelsites

Frankwandelt heeft natuurlijk nogal wat concurrenten. Gelukkig maar: hoe meer wandelsites hoe meer wandelvreugd. De belangrijkste heb ik voor je op een rij gezet. Er zitten juweeltjes tussen die ik zelf regelmatig bezoek.

Bekijk wandelsites >>

 

wandelblogsFranks wandelblogs

Soms wil ik iets kwijt over wandelen en aanverwante activiteiten wat ik nergens anders kwijt kan. Herinneringen, dromen, gedachten. Neem eens een kijkje in mijn zielenroerselen ;)

Bekijk mijn wandelblogs >>

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>