• Frank met een van zijn wandelrugzakken

    Wandeluitrusting, wandelgidsen & meer

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Rugzakken, wandelboeken, GPS-apparaten en meer

Steek je licht op bij mijn reviews van wandel-GPS’en, rugzakken en wandelkleding. Snuffel door de mooiste wandelgidsen en -boeken. Blijf op de hoogte van wandelnieuwtjes. En bekijk losse-stukjes-die-ik-nergens-anders-kwijt-kan...

Frank met een van zijn wandelrugzakken Frank met een van zijn wandelrugzakken

Reviews van wandelproducten

Ben je benieuwd naar de beste GPS-apparaten om mee te wandelen? Welke dagrugzak goed scoort? En uit welke wandel-apps kun je kiezen? Bekijk mijn reviews van de beste ‘wandel-gear’!

Cover van het wandelboekje 'Je keek te ver' van Marjoleine de Vos Cover van het wandelboekje 'Je keek te ver' van Marjoleine de Vos

Wandelgidsen & wandelboeken

Wandelgidsen en wandelboeken veraangenamen het leven van de wandelaar. Lekker lui op de bank door een gids struinen en alvast de voorpret beleven van die mooie wandeling die je in het weekend gaat maken? Of een mooi boek over wandelen lezen?

Zicht op het dorpje Anloo in Drenthe Zicht op het dorpje Anloo in Drenthe

Het laatste wandelnieuws

Over wandelen is misschien geen breaking news te melden. Maar toch gebeurt er wel het één en ander. Bekijk nieuwtjes over wandelen. Deze rubriek is trouwens nog in opbouw...

Bloemenzee op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen Bloemenzee op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen

De beste wandelsites

Frankwandelt heeft natuurlijk nogal wat concurrenten. Gelukkig maar: hoe meer wandelsites hoe meer wandelvreugd. De belangrijkste heb ik voor je op een rij gezet. Er zitten juweeltjes tussen die ik zelf regelmatig bezoek.

Twee vliegenzwammen zoenen elkaar Twee vliegenzwammen zoenen elkaar

Franks wandelblogs

Soms wil ik iets kwijt over wandelen en aanverwante activiteiten wat ik nergens anders kwijt kan. Herinneringen, dromen, gedachten. Neem eens een kijkje in mijn zielenroerselen ;)

 

6x de mooiste vakantiehuisjes van Groningen!

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in Groningen? Natuurhuisje.nl heeft een prachtig aanbod van huisjes midden in natuurgebieden. Ver weg van de massa geniet je van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 6 mooiste!

6x mooiste natuurhuisjes van Groningen >>


Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy