• Museumtrein op de Veluwe bij Apeldoorn

    Wandelroutes in Nederland

Alle wandelingen op een rij

Op Frankwandelt heb ik zo'n 500 wandelroutes in woord en beeld beschreven. Om door alle bomen het bos te blijven zien, geef ik je hieronder overzicht. Zo vind je de allermooiste wandelingen op een rij. Alle NS-wandelingen, Trage Tochten en Groene Wissels. Alle lange wandelroutes. En alle wandelingen per provincie. Dan vind jij altijd je weg.

Paard voor het kerkje van het Drentse dorpje Anloo Paard voor het kerkje van het Drentse dorpje Anloo

Alle wandelroutes

Alle wandelroutes in Nederland die op Frankwandelt.nl staan, vind je in dit overzicht. Ze zijn geordend per provincie, plaats, lengte en Frankwandelt-rating.

In het Zuid-Limburgse Heuvelland In het Zuid-Limburgse Heuvelland

Mooiste wandelroutes

Wie wil nou niet mooi wandelen? De allermooiste wandelroutes heb ik voor je verzameld. Ga lekker struinen in duinen. Dwaal door duistere bossen. Zoek de luwte van de Veluwe. Wandel mee met de NS. Of stamp over een Klompenpad.

In het Rijk van Nijmegen In het Rijk van Nijmegen

Alle topwandelingen

Alle topwandelingen die op Frankwandelt.nl staan, vind je in dit overzicht. Ze zijn geordend per provincie, plaats, lengte en HOGE Frankwandelt-rating.

Kasteel Staverden Kasteel Staverden

Alle NS-wandelingen

Alle NS-wandelingen die op Frankwandelt.nl staan, vind je in dit overzicht. Ze zijn geordend per provincie, plaats, lengte en Frankwandelt-rating.

Het dorpje Oudewater, gelegen op een ANWB-wandelroute Het dorpje Oudewater, gelegen op een ANWB-wandelroute

Alle ANWB-wandelingen

Alle ANWB-wandelingen die op Frankwandelt.nl staan, vind je in dit overzicht. Ze zijn geordend per provincie, plaats, lengte en Frankwandelt-rating.

Kikkers onderweg op het Loenense Enkenpad Kikkers onderweg op het Loenense Enkenpad

Alle Klompenpaden

Klompenpaden zijn schitterende rondwandelingen in Utrecht en Gelderland. Ze gaan zoveel mogelijk over onverharde paden en historisch tracés. Heel handig: je kunt ze lopen met de gratis Klompenpaden App!

Uitzicht over de Groene Bedstee bij Arnhem Uitzicht over de Groene Bedstee bij Arnhem

Alle Groene Wissels

Alle Groene Wissels die op Frankwandelt.nl staan, vind je in dit overzicht. Ze zijn geordend per provincie, plaats, lengte en Frankwandelt-rating.

In de bossen bij Wageningen In de bossen bij Wageningen

Alle Trage Tochten

Alle Trage Tochten die op Frankwandelt.nl staan, vind je in dit overzicht. Ze zijn geordend per provincie, plaats, lengte en Frankwandelt-rating.

Beekwaterjuffer in het beekdal van de Drentsche Aa Beekwaterjuffer in het beekdal van de Drentsche Aa

Alle overige wandelroutes

Alle overige wandelroutes in Nederland die op Frankwandelt.nl staan, vind je in dit overzicht. Ze zijn geordend per provincie, plaats, lengte en Frankwandelt-rating.

Uitzicht vanaf arboretum Belmonte bij Wageningen Uitzicht vanaf arboretum Belmonte bij Wageningen

Wandelroutes op Google Maps

Alle wandelroutes op Frankwandelt komen op Google Maps te staan. Dit onderdeel is onder constructie: een deel van mijn wandelingen staat nu overzichtelijk op de kaart. Neem eens een kijkje!

Het Maarten van Rossumpad trekt over de Posbank Het Maarten van Rossumpad trekt over de Posbank

LAW's & streekpaden

Nederland via zeer lange wandelroutes doorkruisen: ik vind het steeds leuker. Nederland telt 23 langeafstandwandelpaden (LAW’s) en 18 streekpaden. Samen tellen ze 11.500 kilometer. Bekijk mijn lange wandelroutes. Mijn droom: ze allemaal bewandelen.

Natuurhuisje Natuurhuisje

Mooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes midden in de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.


Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy