Gloednieuwe website voor het Noord-Hollandpad Gloednieuwe website voor het Noord-Hollandpad
Gloednieuwe website voor het Noord-Hollandpad Gloednieuwe website voor het Noord-Hollandpad

Gloednieuwe website voor het Noord-Hollandpad

[26 augustus 2020] Nu is er een extra reden om het Noord-Hollandpad op je bucketlist te zetten: de website is compleet vernieuwd. Met een frisse en eigentijdse uitstraling. Je kunt er terecht voor duidelijke routebeschrijvingen van de 16 etappes. Maar ook voor inspiratie, blogs, tips van wandelbloggers, algemene wandelinformatie en aanbiedingen en arrangementen. De nieuwspagina biedt je actuele informatie over het pad.

Online oriënteren

En dat alles betekent: nog meer plezier als je het pad gaat bewandelen. De mooie gids blijft uiteraard bestaan. Maar steeds meer wandelaars oriënteren zich online, en daar past een prachtige website bij, vonden de beheerders van het pad: Recreatie Noord-Holland en Landschap Noord-Holland. Voor de social media-fans onder de wandelaars: ook op Facebook en Instagram laat het Noord-Hollandpad van zich horen en zien.

Horeca & overnachtingen

De website biedt per etappe ook een overzicht van de de horeca die je onderweg tegenkomt. Plus mogelijkheden om te overnachten, bedoeld voor wandelaars die het wandelen willen combineren met een leuk verblijf.

Mooie website

De website ziet er inderdaad lekker fris en uitnodigend uit. Het belangrijkste is (voor mij) de praktische informatie. En die is dik in orde. Elke etappe wordt uitgebreid beschreven, en voorzien van heldere routebeschrijvingen, kaartjes en gps-tracks. Prachtige foto’s geven een beeld van wat je onderweg allemaal tegenkomt.

Wat mij betreft een flinke verbetering. Bijna jammer dat ik hem al helemaal bewandeld heb in de tijd dat er nog alleen een papieren gidsje was...

Bekijk de nieuwe website >>

Mijn verslag van het Noord-Hollandpad >>

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy