Wandel een prachtig deel van het Pieterpad voor KiKa!

In 2022 zetten ruim 110 deelnemers zich in tijdens Walk for KiKa - De Pieterpad Challenge. De routes waren uitdagend, want de deelnemers liepen meerdere etappes van het Pieterpad per dag over onverharde wegen. Samen hebben de deelnemers in 2022 het fantastische bedrag van € 161.683 opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker. En leuk nieuws, dit jaar zijn er weer twee edities waar jij nog aan mee kunt doen!

Deelnemers aan Walkforkika.nlDe 3e editie: Coevorden - Holten

Tijdens de derde editie (12 t/m 14 mei) wandel je in totaal 68 kilometer van het Pieterpad, verspreid over twee dagen. Startend op zaterdag bij 'Melkveebedrijf Fokkert' in het Drentse Coevorden en eindigend op zondag in Holten.

De 4e editie: Holten - Braamt

Tijdens de vierde editie (29 september t/m 1 oktober) wandel je vanuit Holten door de bossen over de Schipbeek naar Braamt. Deze prachtige route van 63 kilometer loop jij ook in twee dagen. Zo loop je langs de Protestantse Kerk in Laren, overbrug je het Twentekanaal en passeer je het sprookjesachtige kasteel in Vorden.

Deelnemers aan Walkforkika.nlArrangementen

Walk for KiKa is een volledig verzorgd wandelweekend. De bustransfers, bagageservice, dagelijks ontbijt & lunch, diner op zaterdagavond en campingovernachtingen zijn inbegrepen. Focus op het wandelen en laat je verder volledig ontzorgen met het Camping+ arrangement. Zet jij liever zelf je tent op of slaap je graag in je eigen tent, ga dan voor het Camping arrangement of het Basic arrangement. Jij bepaalt zelf op welke manier je de Pieterpad Challenge aangaat.

Stichting Kinderen Kankervrij

Voor kinderen met kanker is al veel bereikt. Zo is het genezingspercentage de afgelopen jaren gestegen van 75 naar 81. En door steeds betere behandelingen krijgen kinderen met kanker minder last van bijwerkingen. Maar de specialisten zijn het erover eens: er kan nog veel meer winst geboekt worden. Met jouw deelname aan Walk for KiKa wordt wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker gefinancierd. Kijk voor meer informatie en deelname op walkforkika.nl/interesse.

Ga jij deze uitdaging aan?

Daag jezelf uit voor kinderen met kanker en wandel mee met Walk for KiKa - De Pieterpad Challenge!

Meer info en inschrijving >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy