Wadlopen voor water in Afrika en Azië

Wadlopen is uitdagend en leuk. Maar helemaal leuk: wadlopen en tegelijk een goed doel steunen. Van 30 augustus tot en met 1 september 2023 is dat mogelijk op een wadlooptocht naar Schiermonnikoog en Ameland. Doe mee met deze uitdagende wandeltocht en zamel tegelijk geld in voor waterprojecten in Afrika en Azië.

Wadlopen voor water in Afrika en AziëNatuur, water én actie

Natuur, water en actie komen samen in Wadlopen voor Water. Deze wandeltocht staat onder leiding van wadloopgids Peter Laagland en gaat dwars door het waddengebied waarbij je geld inzamelt voor waterprojecten van ontwikkelingsorganisatie Simavi in Afrika en Azië. Dit evenement is van 30 augustus tot en met 1 september, je wandelt in totaal twee dagen.

Ongekend mooi

Jaren geleden heb ik zelf over het wad gelopen met een gids. Ik was verbaasd over de kracht van het water en zag hoe ongekend mooi de wadden eigenlijk zijn, nóg mooier dan ik ze al kende. Op deze waddentocht kun jij dat ook beleven.

Wadlopen voor water in Afrika en AziëGoede conditie vereist

Voor de tocht is een goede conditie vereist: in totaal loop je de eerste dag vier uur en de tweede dag nog eens vijf uur. Er zijn twee overnachtingen inbegrepen op Schiermonnikoog en Ameland en er is een maximaal aantal deelnemers.

Meer informatie en inschrijven

Wil je meer weten over deze mooie actie? Inschrijven of de brochure kan aanvragen op de website wadlopen.wandelenvoorwater.nl.

Mooi YouTube-filmpje over Wadlopen voor Water

Bekijk een mooi YouTube-filmpje over Wadlopen voor Water (55 seconden). Waarschuwing: daarna wil je direct op pad...

 

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy