Nieuw mooi blad over wandelen: wandel.nl magazine

Een prachtig mooi blad viel bij mij in de bus: wandel.nl magazine. Ik kreeg er echt een lentegevoel van. Frisse uitstraling, schitterende foto’s, interessante artikelen. Wandelen heeft een beetje een suf imago. Dit magazine bewijst dat het best een hippe sport is (misschien zelfs wel sexy). Kopen!

Bollen in de lente

Lente en bollen gaan hand in hand. In het hoofdartikel staat de bollenstreek in de picture. Tal van paden en routes komen aan bod. “Een explosie van kleuren maakt van de bollenstreek één van de mooiste wandeldecors”, aldus wandel.nl magazine.

Bekijk alle wandelreizen op Snp.nl

Lente in je bol

Het is lente (bijna), en het magazine speelt daar handig op in met een overzichtsartikel met vijf wandelingen voor de lente. Nou moet ik iets bekennen: ahum, ik heb dat artikel geschreven. Ben ik dan niet bevooroordeeld als ik zeg dat dit een prachtig blad is? Jazeker ben ik dat. Maar toch is het een prachtig blad. Nou jij weer.

Betuwe in bloei

De kleuren spatten van dit lentenummer af, want ook de Betuwe komt nog langs. In een vlot leesbaar artikel passeren de mooiste bloesemtochten de revue. Vorig jaar was ik wandelen in de Betuwe, half april, en de bloei was inderdaad overweldigend. Ik ga zeker een van deze tochten lopen in april of mei.

Olga & Hella

Het blad gaat natuurlijk over wandelen, maar ook aanverwante onderwerpen komen aan bod. Zoals: hoe maak je onderweg mooie foto’s? En je krijgt tips voor een relaxt leven. Verder is er een interview met vitaliteitscoach Olga Commandeur (bekend van het tv-programma Nederland in beweging), plus een wandelcolumn van Hella van der Wijst (van KRO’s De Wandeling).

Lijfblad over wandelen

Afijn, veel te beleven in wandel.nl magazine. Wat me vooral ook opvalt is dat de fotografie zo goed is. Daar schort het nogal eens aan bij dit soort bladen. Het zou zomaar kunnen dat het mijn lijfblad over wandelen wordt.

Bekijk dit magazine op Wandel.nl >>

Geef je mij sterren?

4.8/5 Waardering (8 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy