Fruitbomen bloeien weer volop in de Betuwe

Ben je nog niet naar de fruitbloesem geweest? Ga dan de komende weken, want de fruitbomen komen nu volop in bloei. En voor je het weet is het bloesemfeest weer voorbij. Gaan hoor!

Feest voor je ogen

Op 1 mei 2016 staan de appels en peren asociaal mooi te bloeien langs de Linge tussen Geldermalsen en Leerdam. Of eigenlijk weet ik niet eens zeker of het appels of peren zijn. Sowieso moet je die nooit met elkaar vergelijken. In ieder geval is het schitterend: een feest voor je ogen.

NS-wandeling Mariënwaerdt-Linge

Vandaag heb ik de mooie NS-wandeling Mariënwaerdt-Linge gelopen. Op die tocht is het van begin tot eind genieten van de bloeiende fruitbomen. Het is wel een pittige wandeling: 24 kilometer volgens mijn GPS. En er zit veel asfalt bij. Maar wat een wonderschoon landschap! Plus: je komt door een hele rits schattige dorpjes.

Bekijk alle wandelreizen op Snp.nl

Drie bloesemwandelingen

De NS-wandeling is op vele manieren in te korten (kortste variant: 8,5 km). Of kies anders voor een van de ANWB-wandelingen: langs de Linge of over landgoed Mariënwaerdt. Die zijn een stuk korter en minstens even mooi. Hieronder staan ze op een rij:

Ik wens jullie een fruitige wandeling!

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy