Bijzondere wandelvierdaagse door mooi Salland

Zin in een bijzondere wandelvierdaagse midden in de natuur van het schitterende Salland? Vanuit klooster Nieuw Sion in Diepenveen ga je vier dagen lang op pad. Rust en contemplatie zijn hierbij het uitgangspunt. Een geweldige combinatie om wandelend het mooiste van Salland te ontdekken en helemaal tot rust te komen.

Programma: 4 prachtige wandelingen

  • Dag 1: je krijgt een uitgebreide rondleiding door de tuinen en de gebouwen van Abdij Sion. Daarna wandel je zo’n 12 kilometer rondom de Duursche Waarden.
  • Dag 2: je wandelt zo’n 18 kilometer over de schitterende Sallandse Heuvelrug en de Holterberg.
  • Dag 3: je bezoekt Hanzestad Deventer met als thema ‘natuur in de stad’. Na het bezoek aan de historische binnenstad wandel je door de Ossenwaarden.
  • Dag 4: je wandelt in de prachtige omgeving van Diepenveen en klooster Nieuw Sion.

Bijzonder verblijf in klooster

Gastvrijheid was één van de pijlers van het klooster waar je verblijft, zoals dat het geval was voor de broeders die hier ooit woonden. Ook nu geniet je van deze gastvrijheid. Deze wandelvierdaagse is bedoeld voor iedereen die een paar dagen tot rust wil komen en de stilte wil beleven midden in de prachtige bossen van Diepenveen.

Rust en bezinning

Nieuw Sion biedt gasten rust en ruimte voor bezinning. De poorten van klooster Nieuw Sion staan open voor alle geloofsovertuigingen. En ook voor gasten zonder een religieuze achtergrond die de leefregels van rust en stilte binnen het klooster respecteren.

Meer informatie en boeken

De wandelvierdaagse wordt verschillende keren per jaar georganiseerd. Inbegrepen zijn overnachtingen, alle maaltijden en begeleiding door een reisbegeleider. Bij Snowleopard.nl vind je de precieze data en prijzen.

Ga naar Snowleopard.nl >>

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.8/5 Waardering (5 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy