Big Walk: de mooiste wandelarrangementen in Nederland

Big Walk: de mooiste wandelarrangementen in Nederland
Big Walk: de mooiste wandelarrangementen in Nederland

Wil je de mooiste delen van het Pieterpad lopen, maar zie je op tegen het zelf regelen? Sinds kort is er een organisatie die dat voor je doet: Big Walk. Opgericht door fervente wandelaars. Bekijk de mooiste wandelarrangementen!

De mooiste dagen van het jaar

Big Walk organiseert verzorgde meerdaagse wandeltochten in Nederland voor buitenmensen. Een paar dagen weg, de natuur in, goede gesprekken, lekker eten, sportief bezig zijn. En ‘unplugged’: even wat minder internet en telefoon. De mooiste dagen van het jaar!

Wandelen & genieten

De wandelarrangementen van Big Walk zijn uitgezet door heel Nederland. Ze bestaan uit een wandelroute inclusief één of meerdere overnachtingen en extra’s zoals een lunchpakket en bagagevervoer. Hoef jij alleen maar te wandelen en te genieten.

Big Walk: bekijk het aanbod

Ze hebben al flink wat te bieden. De mooiste trajecten van het Pieterpad, het Noaberpad en het Marskramerpad bijvoorbeeld. Alle mogelijkheden bekijken? Neem een kijkje op Bigwalk.nl.

Ga naar Bigwalk.nl >>

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy