Antoinette dans les Cévennes op Video on Demand

Antoinette dans les Cévennes is een zonnige, Franse wandelfilm waar je vrolijk van wordt. Hoofdpersoon Antoinette is op wandelvakantie in de prachtige Cevennen en komt zichzelf flink tegen. Herkenbaar, wrang en hilarisch tegelijk. Deze heerlijke film is vanaf 22 januari verkrijgbaar als 'video on demand' op onder andere Pathé Thuis en Ziggo.

Wandelen in de Cevennen

Een film over wandelen in de Cevennen, die moet ik zien natuurlijk. Jaren geleden heb ik daar een prachtige trektocht gemaakt, in de voetsporen van de beroemde Schotse schrijver Robert Louis Stevenson. Die trok in de 19de eeuw met z’n ezel door de Cevennen over wat nu bekendstaat als Le chemin de Stevenson – ook wel de GR 70.

Verlangen naar de bergen

De Franse sfeer, de adembenemende natuur, het goddelijke eten: ik denk er nog regelmatig aan terug. En vaak komt het verlangen op om weer in die bergstreek te zijn, door de bergen te wandelen, te genieten. Vanaf 22 januari kun je dat dus op je eigen tv-scherm beleven. Zelf heb ik alleen de trailer nog gezien, maar die ziet er veelbelovend uit. Ik schoot een paar keer flink in de lach...

Koppige ezel

Antoinette wordt vertolkt door de bekende Franse actrice Laure Calamy (Dix Pour Cent). Een andere glansrol in de film is weggelegd voor Patrick, de koppige ezel die Antoinette vergezelt op haar bijzondere avontuur. Net als bij de tocht van Robert Louise Stevenson dus. Antoinette dans les Cévennes maakte deel uit van de officiële selectie van Cannes 2020.

Video on demand

Deze film is vanaf 22 januari 2021 verkrijgbaar als ‘video on demand’ bij onder andere Pathé Thuis. Benieuwd?

Bekijk de mogelijkheden >>

Bekijk de trailer

Voor meer informatie en de trailer kijk op Cineart.nl.

Bekijk de trailer >>

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (8 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy