Wandelgids ‘Zeeuwse Zwerftochten’: 17 afwisselende wandeltochten

‘Zeeuwse zwerftochten’ is de titel van de jongste wandelgids van Uitgeverij Onregelmatig. En de 17 afwisselende wandelingen in deze gids laten je precies dát doen: zwerven door de rustigste provincie van Nederland. Hier vind je nog stilte, ruimte en oneindige vergezichten.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Zeeuwse Zwerftochten’ Zeeuwse tochten

Jammer dat Zeeland zo’n reis is vanaf mijn woonplaats Amsterdam. Anders zou ik er zeker vaak wandelend te vinden zijn, als liefhebber van rust en ruimte. Deze prachtige wandelgids zou er best eens voor kunnen zorgen dat ik dit jaar naar het zuiden afreis voor een paar mooie Zeeuwse tochten.

Veelzijdig Zeeland

Zeeland heeft wandelaars veel te bieden. Weids platteland en lange boomdijken, brede stranden en blonde duinen, schorren en slikken, lieflijke dorpen en monumentale stadjes met een bewogen verleden en een dynamisch heden. Je kunt dit alles ervaren tijdens de 17 afwisselende wandelingen van 12 tot 26 km uit de gids. Ze brengen je zoveel mogelijk ‘of the road’. Samen geven ze een goed beeld van de veelzijdigheid van Zeeland.

Gemaakt door echte Zeeuwen

De makers van de Zeeuwse zwerftochten zijn Els van den Kerkhof, Aagje Feldbrugge en Hans Corbijn. Ze belichten alle aspecten waar Zeeland bekend om is. De eeuwige strijd tegen het water, de visserij, de wereldberoemde Oosterscheldekering en nog veel meer. Het mooie is: ze zijn zelf echte Zeeuwen. Hun hele leven wandelen ze al in deze provincie rond en ze kennen alle mooie plekken en paden. Wandelaars kunnen zich geen betere gidsen wensen.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy