De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Wandelgids ‘Zeeuwse Zwerftochten’: 17 afwisselende wandeltochten

‘Zeeuwse zwerftochten’ is de titel van de jongste wandelgids van Uitgeverij Onregelmatig. En de 17 afwisselende wandelingen in deze gids laten je precies dát doen: zwerven door de rustigste provincie van Nederland. Hier vind je nog stilte, ruimte en oneindige vergezichten.

Zeeuwse tochten

Jammer dat Zeeland zo’n reis is vanaf mijn woonplaats Amsterdam. Anders zou ik er zeker vaak wandelend te vinden zijn, als liefhebber van rust en ruimte. Deze prachtige wandelgids zou er best eens voor kunnen zorgen dat ik dit jaar naar het zuiden afreis voor een paar mooie Zeeuwse tochten.

Veelzijdig Zeeland

Zeeland heeft wandelaars veel te bieden. Weids platteland en lange boomdijken, brede stranden en blonde duinen, schorren en slikken, lieflijke dorpen en monumentale stadjes met een bewogen verleden en een dynamisch heden. Je kunt dit alles ervaren tijdens de 17 afwisselende wandelingen van 12 tot 26 km uit de gids. Ze brengen je zoveel mogelijk ‘of the road’. Samen geven ze een goed beeld van de veelzijdigheid van Zeeland.

Gemaakt door echte Zeeuwen

De makers van de Zeeuwse zwerftochten zijn Els van den Kerkhof, Aagje Feldbrugge en Hans Corbijn. Ze belichten alle aspecten waar Zeeland bekend om is. De eeuwige strijd tegen het water, de visserij, de wereldberoemde Oosterscheldekering en nog veel meer. Het mooie is: ze zijn zelf echte Zeeuwen. Hun hele leven wandelen ze al in deze provincie rond en ze kennen alle mooie plekken en paden. Wandelaars kunnen zich geen betere gidsen wensen.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig of bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel bij de uitgever >>

Bestel op Bol.com >>

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>