Wandelgids ‘Wandelen in Utrecht’

Heerlijk: er is een nieuwe wandelgids voor de provincie Utrecht, de meest veelzijdige wandelprovincie van ons land. De ervaren routemakers van de Trage Tochten leiden ons over bospaden van de Utrechtse Heuvelrug, over graskades in het Groene Hart en door de uiterwaarden langs brede rivieren.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen in Utrecht’15 rondwandelingen

Van berg tot polder wijzen Rob Wolfs en Rutger Burgers tijdens 15 rondwandelingen op vistrappen, kastelen, vestingwerken, en pannenkoekenhuizen. En ze laten ons zelfs in een bejaardenhuis koffiedrinken. Maak me gek!

Prachtige Stadse Tocht in Utrecht

Je gaat niet alleen de natuur in. Want als kers op deze heerlijke wandeltaart trakteren de routemakers ons op een prachtige Stadse Tocht in Utrecht. Een must-have voor de inwoners van Utrecht en een fijne gids voor wie hier nog niet de weg weet.

Juweeltjes van wandelingen

Als ik het lijstje met wandelingen in deze prachtgids scan, zie ik dat ik er al een heel stel gelopen heb. En daar zitten juweeltjes tussen, dat kan ik je alvast verklappen. Dus kopen die gids (al is het maar vanwege de voorpret) en ga lekker wandelen in Utrecht!

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (9 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy