De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Wandelgids ‘Wandelen in Utrecht’ met 15 Trage Tochten

Heerlijk: er is een nieuwe wandelgids voor de provincie Utrecht, de meest veelzijdige wandelprovincie van ons land. De ervaren routemakers van de Trage Tochten leiden ons over bospaden van de Utrechtse Heuvelrug, over graskades in het Groene Hart en door de uiterwaarden langs brede rivieren.

15 rondwandelingen

Van berg tot polder wijzen Rob Wolfs en Rutger Burgers tijdens 15 rondwandelingen op vistrappen, kastelen, vestingwerken, en pannenkoekenhuizen. En ze laten ons zelfs in een bejaardenhuis koffiedrinken. Maak me gek!

Prachtige Stadse Tocht in Utrecht

Je gaat niet alleen de natuur in. Want als kers op deze heerlijke wandeltaart trakteren de routemakers ons op een prachtige Stadse Tocht in Utrecht. Een must-have voor de inwoners van Utrecht en een fijne gids voor wie hier nog niet de weg weet.

Juweeltjes van wandelingen

Als ik het lijstje met Trage Tochten in deze prachtgids scan, zie ik dat ik er al een heel stel gelopen heb. En daar zitten juweeltjes tussen, dat kan ik je alvast verklappen. Dus kopen die gids (al is het maar vanwege de voorpret) en ga lekker wandelen in Utrecht!

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (6 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>