Wandelgids ‘Wandelen in Twente’ | Truus Wijnen

Mooie wandelgids in Twente met maar liefst twintig wandelingen tussen zeven en twaalf kilometer. Korte rondwandelingen dus door een van de mooiste én rustigste streken van Nederland. Truus Wijnen tekende ervoor. Zij staat bekend als de ‘ongekroonde wandelkoningin van Twente’.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen in Twente’Drie Twentse wandelgidsen

‘Wandelen in Twente’ is alweer de derde Twentse wandelgids van Truus. De twee eerdere bevatten wat langere wandelingen: Twaalf Twentse Tochten en Wandelen over de Twentse Wallen. Om nog meer wandelaars op de been te krijgen, komt ze nu met ‘Wandelen in Twente’, een wandelgids die ook interessant is voor minder ambitieuze kilometervreters.

Lommerrijke landgoederen & historisch erfgoed

De twintig wandelingen geven je een uitstekende indruk van het mooie Twente. Op je pad vind je heidevelden, glooiende akkers, bossen, beekjes en eeuwenoude essen. Je wandelt over lommerrijke landgoederen en langs historisch erfgoed.

Prachtige foto’s

De mooi vormgegeven gids is gelardeerd met bijzondere foto’s. Truus Wijnen is ook begenadigd fotografe en voert je langs plekken waar ze vliegende herten, bonte spechten, ijsvogels en zelfs een heuse das spotte.

Bekijk alle wandelreizen op Snp.nl

Uitspanningen onderweg

De routes zijn wat korter dan gebruikelijk voor Truus. Daardoor heb je lekker veel tijd om aan te leggen bij een van de vele uitspanningen langs de route. Zodat je straks na de lockdown onder het genot van Twentse krentewegge of een koud glas bier nog wat kunt mijmeren over alle landschappelijke schoon dat je onderweg bent tegengekomen.

Gids bestellen?

De gids ligt in de boekhandel of is te bestellen bij Bol.com.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (11 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy