Wandelgids ‘Wandelen in het Vechtdal’

‘Wandelen in het Vechtdal is een wandelgids door een van de meest bijzondere natuurgebieden van Nederland. Meerdere keren per jaar reis ik af naar het adembenemende dal van deze regenwaterrivier. Deze wandelgids voorziet me met 12 rondwandelingen van nieuwe ‘wandelmunitie’.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen in het Vechtdal’Weergaloos Vechtdal

‘Niet weids, niet groots, maar weergaloos’, dichtte Dalfsenaar Koos Geerds over zijn geliefde Vecht. Zodra dit regenwaterriviertje zich over de Duitse grens ons land inslingert, toont het zich in al haar pracht. Als fotograaf, wonende in het Vechtdal, wist Max de Krijger al wandelend deze schoonheid vast te leggen.

Rietkragen vol zingende vogels

Dat maakt hem uitermate geschikt als auteur van ‘Wandelen in het Vechtdal’ van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. In deze gids neemt Max de wandelaar mee door velden met majestueuze loofbomen en langs rietkragen vol zingende vogels.

Twaalf rondwandelingen

In twaalf verschillende rondjes wandel je stroomafwaarts. Je bezoekt schilderachtige plaatsjes als Vilsteren en Beerze, struint over de heide aan de voet van de Lemelerberg en kijkt vanaf de top tot ver voorbij Zwolle.

Bekijk alle wandelreizen op Snp.nl

Sahara aan de Vecht

De auteur kan ook prachtig vertellen, bijvoorbeeld over buurtschappen die al eeuwen vriendelijk slapend aan het water liggen. Hij laat je de Sahara doorkruisen: een zandverstuiving bij Ommen die haar naam eer aandoet.

Praktische informatie en prachtige foto’s

De gids is rijkelijk voorzien van praktische informatie over horeca, openbaar vervoer en overnachtingsmogelijkheden en overzichtelijke routekaartjes. En de fotografie? Die is natuurlijk schitterend!

Gids bestellen?

De gids ligt in de boekhandel of is te bestellen bij Bol.com.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.8/5 Waardering (13 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy