Wandelgids: ‘Wandelen in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch’

Leuke nieuwe wandelgids van De Paadjesmakers: ‘Wandelen in de omgeving van 's-Hertogenbosch’. Deze gids biedt tien wandelingen in de omgeving van Den Bosch. Je wandelt tussen de Maas en Boxtel, Rosmalen en Vlijmen.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch’ Wandelingen rond thema’s

De Paadjesmakers maken al jaren leuke wandelingen in de omgeving van Den Bosch. En ze geven deze uit in kleine boekjes, met één wandeling per boekje. Met thema’s als natuur, cultuur, geschiedenis, architectuur en kunst. Maar nu brengen ze dus een bundeling van hun allermooiste wandeling rond de Dommelstad.

Routes koppelen: meerdaagse tochten

Acht wandelingen beginnen bij een treinstation in Den Bosch. Voor twee moet je even de bus pakken. Alle tien wandelingen eindigen weer bij een treinstation in Den Bosch. Lekker makkelijk dus. Door routes te koppelen kun je er meerdaagse wandelingen van maken.

Prachtig uitgegeven

De wandelgids is prachtig uitgegeven, een lust voor het oog. Marie José van der Linden en Maarten Sterneberg van De Paadjesmakers in Den Bosch zijn goede bekenden van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.8/5 Waardering (6 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy