natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Wandelgids: ‘Wandelen in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch’

Wandelgids: ‘Wandelen in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch’
Wandelgids: ‘Wandelen in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch’

Leuke nieuwe wandelgids van De Paadjesmakers: ‘Wandelen in de omgeving van 's-Hertogenbosch’. Deze gids biedt tien wandelingen in de omgeving van Den Bosch. Je wandelt tussen de Maas en Boxtel, Rosmalen en Vlijmen.

Wandelingen rond thema’s

De Paadjesmakers maken al jaren leuke wandelingen in de omgeving van Den Bosch. En ze geven deze uit in kleine boekjes, met één wandeling per boekje. Met thema’s als natuur, cultuur, geschiedenis, architectuur en kunst. Maar nu brengen ze dus een bundeling van hun allermooiste wandeling rond de Dommelstad.

Routes koppelen: meerdaagse tochten

Acht wandelingen beginnen bij een treinstation in Den Bosch. Voor twee moet je even de bus pakken. Alle tien wandelingen eindigen weer bij een treinstation in Den Bosch. Lekker makkelijk dus. Door routes te koppelen kun je er meerdaagse wandelingen van maken.

Prachtig uitgegeven

De wandelgids is prachtig uitgegeven, een lust voor het oog. Marie José van der Linden en Maarten Sterneberg van De Paadjesmakers in Den Bosch zijn goede bekenden van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. De mooie gids van de Paadjesmakers is te koop bij de uitgeverij voor maar € 12,95.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Hij ligt ook in de boekhandel.

Ja, ik bestel deze gids >>

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Mooiste vakantiehuisjes in NederlandVakanties in eigen land

Een reis naar het buitenland zit er helaas voorlopig niet in. Veel mensen oriënteren zich nu op een vakantie in Nederland later dit jaar. Bijvoorbeeld in een mooi vakantiehuisje of op een rustige camping. Hieronder mijn tips voor organisaties met een uitstekend aanbod op dit gebied.

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>