Wandelgids: ‘Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse’

Wandelgids: ‘Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse’

Een heerlijke wandelgids is verschenen: ‘Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse’. Met 13 prachtige natuurwandelingen in de streken waarover deze natuurbeschermer pur sang met zoveel enthousiasme schreef.

Ambassadeur voor het wandelen

Nederland heeft niet veel gepassioneerder ambassadeurs voor het wandelen in de natuur gekend dan Jac. P. Thijsse. Met deze wandelgids eren publicist Wim Huijser en routemaker Rob Wolfs de oprichter van Natuurmonumenten.

Plaatjesalbums van Verkade

Leidraad voor de ontwikkeling van de 13 wandelroutes (tussen 11 en 17 kilometer lang) vormt de reeks prachtig geïllustreerde plaatjesalbums van Verkade, waarvoor Thijsse vanaf het begin van de vorige eeuw verantwoordelijk was. De gids is in die stijl vormgegeven en voorzien van duidelijke kaartjes, prachtige foto’s en mooie verhalen.

 

Groote rivieren & Blonde duinen

De wandelingen voeren langs de ‘groote rivieren’ en ‘De IJsel’. En we struinen door de ‘Blonde duinen’. Ook ‘Zuiderzee’ en Naardermeer staan natuurlijk op het wandelmenu. Extra troef van deze gids: je leest alles over de beweegredenen van 's lands grootste koekenbakker om meer dan 2 miljoen fraaie albums over Neerlandsch mooiste plekjes op de markt te brengen.

Bestel deze wandelgids

Deze must have-wandelgids kun je bestellen voor €14,95. Bestel je tegelijk een tweede gids (dezelfde óf een andere), dan betaal je geen verzendkosten.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!