Wandelgids: ‘Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse’

Een heerlijke wandelgids is verschenen: ‘Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse’. Met 13 prachtige natuurwandelingen in de streken waarover deze natuurbeschermer pur sang met zoveel enthousiasme schreef.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen in de geest van Jac. P. Thijsse’ Ambassadeur voor het wandelen

Nederland heeft niet veel gepassioneerder ambassadeurs voor het wandelen in de natuur gekend dan Jac. P. Thijsse. Met deze wandelgids eren publicist Wim Huijser en routemaker Rob Wolfs de oprichter van Natuurmonumenten.

Plaatjesalbums van Verkade

Leidraad voor de ontwikkeling van de 13 wandelroutes (tussen 11 en 17 kilometer lang) vormt de reeks prachtig geïllustreerde plaatjesalbums van Verkade, waarvoor Thijsse vanaf het begin van de vorige eeuw verantwoordelijk was. De gids is in die stijl vormgegeven en voorzien van duidelijke kaartjes, prachtige foto’s en mooie verhalen.

Groote rivieren & Blonde duinen

De wandelingen voeren langs de ‘groote rivieren’ en ‘De IJsel’. En we struinen door de ‘Blonde duinen’. Ook ‘Zuiderzee’ en Naardermeer staan natuurlijk op het wandelmenu. Extra troef van deze gids: je leest alles over de beweegredenen van 's lands grootste koekenbakker om meer dan 2 miljoen fraaie albums over Neerlandsch mooiste plekjes op de markt te brengen.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.8/5 Waardering (5 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy