De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Wandelgids: ‘Wandelen door oneindig laagland’

Wandelgids ‘Wandelen door oneindig laagland’
Wandelgids ‘Wandelen door oneindig laagland’

De grote rivieren vormen een prachtig landschap om te wandelen. Niet voor niets raakten dichters en kunstenaars zo in vervoering van Neęrlands rivieren. Heel leuk: er is nu een wandelgids met 15 inspirerende wandelingen door oneindig laagland.

Ondenkbaar ijle populieren

Samenstellers van de gids ‘Wandelen door oneindig laagland’ zijn de bekende wandelauteurs Rob Wolfs en Ad Snelderwaard. Ze trokken door Marsmans oneindig laagland, liepen langs rijen ondenkbaar ijle populieren en zagen de 'in de geweldige ruimte verzonken' boerderijen.

Meedromen met Marsman, Nijhoff en Potter

De gids laat je meedromen met Marsman, Nijhoff en Potter. En in de tussentijd laaf je je aan de schoonheid van ons rivierengebied dat zich uitstrekt van de machtige Waal bij Nijmegen tot de Oude Maas bij Rhoon. Extra leuk: je kunt namijmeren op één van de terrasjes waar ook Rob en Ad bijkwamen van hun vele indrukken...

Wandelingen om van te watertanden

Al bladerend door de gids (kun jij ook doen via onderstaande links) zie ik dat het gidsje wandelingen biedt om van te watertanden. Langs de Waal tussen Nijmegen en Beek bijvoorbeeld, waar ik laatst nog een schitterende Trage Tocht heb gelopen. Ook zag ik 2 routes door de Biesbosch die ik zeker op mijn wandelmenu zet.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig of bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel bij de uitgever >>

Bestel op Bol.com >>

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>