Wandelgids ‘Wandelen door oneindig laagland’

Wandelgids ‘Wandelen door oneindig laagland’
Wandelgids ‘Wandelen door oneindig laagland’

De grote rivieren vormen een prachtig landschap om te wandelen. Niet voor niets raakten dichters en kunstenaars zo in vervoering van Neęrlands rivieren. Heel leuk: er is nu een wandelgids met 15 inspirerende wandelingen door oneindig laagland.

Ondenkbaar ijle populieren

Samenstellers van de gids ‘Wandelen door oneindig laagland’ zijn de bekende wandelauteurs Rob Wolfs en Ad Snelderwaard. Ze trokken door Marsmans oneindig laagland, liepen langs rijen ondenkbaar ijle populieren en zagen de 'in de geweldige ruimte verzonken' boerderijen.

Meedromen met Marsman, Nijhoff en Potter

De gids laat je meedromen met Marsman, Nijhoff en Potter. En in de tussentijd laaf je je aan de schoonheid van ons rivierengebied dat zich uitstrekt van de machtige Waal bij Nijmegen tot de Oude Maas bij Rhoon. Extra leuk: je kunt namijmeren op één van de terrasjes waar ook Rob en Ad bijkwamen van hun vele indrukken...

Wandelingen om van te watertanden

Al bladerend door de gids (kun jij ook doen via onderstaande links) zie ik dat het gidsje wandelingen biedt om van te watertanden. Langs de Waal tussen Nijmegen en Beek bijvoorbeeld, waar ik laatst nog een schitterende Trage Tocht heb gelopen. Ook zag ik 2 routes door de Biesbosch die ik zeker op mijn wandelmenu zet.

Bestellen met korting

De gids verschijnt op 11 augustus. Maar je kunt hem nu al extra voordelig in huis halen voordat hij in de winkel ligt. In de winkel kost hij straks € 14,95, nu bestel je hem voor slechts € 10. Geen geld voor zo’n prachtig uitgegeven gids. Bestel je tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere), dan betaal je geen verzendkosten.

Zandpadgarantiebox

Deze nieuwe wandelgids maakt deel uit van de Zandpadgarantiebox. Alle 8 wandelgidsen van Rob ‘Zandpadgarantieman’ Wolfs voor € 80.


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!