Wandelgids: ‘Wandelen buiten de binnenstad van Zwolle’

Rond Zwolle in Overijssel kun je schitterend wandelen. Routemaker Marycke Naber, bekend van de Naber-paden, bewijst dat in de gids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Zwolle’ van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. De gids telt tien fraaie rondwandelingen tussen 11 en 20 kilometer.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids: ‘Wandelen buiten de binnenstad van Zwolle’Rondom Zwolle is het prachtig

De binnenstad van Zwolle is prachtig, ik heb er diverse wandelingen gemaakt. Maar ook de buitenwijken en het buitengebied met rivieren, weteringen en havezaten zijn zeer fraai. Routemaker en wandelgidsenschrijver Marycke Janne Naber woont in Zwolle, kent de omgeving als geen ander en neemt je mee op haar favoriete wandelroutes.

Blauwvingers & groene vingers

Zwollenaren worden Blauwvingers genoemd. Maar als een van de groenste steden van Europa bevat Zwolle zeker ook groene vingers van het buitengebied naar de binnenstad. Twee van de tien routes in deze wandelgids voeren over de grens van de gemeente en één ervan zelfs over die van de provincie: naar het pittoreske Hattem.

Mooie wandelgids

De wandelingen in deze fraai uitgegeven gids variëren van 11 tot 20 km en zijn voorzien van uitgebreide achtergrondinformatie, een duidelijke routebeschrijving en een routekaartje. Naast wandelgenot biedt de gids een uitgelezen mogelijkheid om de stad in al z’n geledingen te leren kennen. Een feest van herkenning voor de blauwvingers en een ware ontdekkingsreis voor wie niet bekend is in Zwolle

Gids bestellen?

De gids ligt in de boekhandel of is te bestellen bij Bol.com.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.8/5 Waardering (5 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy