De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Wandelgids: ‘Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem’

Wandelgids: ‘Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem’
Wandelgids: ‘Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem’

Bijzondere wandelgids: Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem. Aan de hand van routemaker Rob Wolfs en ras-Arnhemmer Bart van der Mark wandel je met deze gids door de Gelderse hoofdstad. De gids biedt 9 fraaie wandelingen tussen 8 en 16 kilometer.

Bijzondere plekken

Bart van der Mark is een geboren en getogen Arnhemmer. Rob Wolfs is gepokt en gemazeld in het bedenken en uitzetten van bijzondere wandelroutes. Samen nemen ze je mee naar de meest bijzondere plekken van de stad. Wat is er mooier dan dat?

Geitenbult, trolleybus & frietje

Het buitengebied van Arnhem biedt een verbazingwekkende variatie aan wandelmogelijkheden. Zo beklim je de Geitenbult, wandel je door de schitterende parken en eet je tussendoor een frietje bij de Saks. Je rijdt in een trolleybus, ontdekt de nieuwste wijk en ervaart de historie van deze prachtige stad in de oksel van de Rijn en de IJssel.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

9 thematische wandelingen

De auteurs regen vele kijkpunten aaneen tot 9 fraaie, thematische wandelingen van 8 tot 16 kilometer. Uitgangspunt was altijd een goed bereikbaar start- en eindpunt met liefst een goede uitspanning voor koffie bij de start en een biertje aan het eind.

Feest van herkenning & ontdekkingstocht

De gids bevat duidelijke routebeschrijvingen en routekaartjes. En hij staat bomvol interessante informatie over alles wat je onderweg tegenkomt. Dat maakt deze gids tot een feest van herkenning voor de Arnhemmer en een heuse ontdekkingstocht voor bezoekers van de stad.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig of bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel bij de uitgever >>

Bestel op Bol.com >>

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.2/5 Waardering (6 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>