Wandelgids: ‘Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem’

Bijzondere wandelgids: Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem. Aan de hand van routemaker Rob Wolfs en ras-Arnhemmer Bart van der Mark wandel je met deze gids door de Gelderse hoofdstad. De gids biedt 9 fraaie wandelingen tussen 8 en 16 kilometer.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem’Bijzondere plekken

Bart van der Mark is een geboren en getogen Arnhemmer. Rob Wolfs is gepokt en gemazeld in het bedenken en uitzetten van bijzondere wandelroutes. Samen nemen ze je mee naar de meest bijzondere plekken van de stad. Wat is er mooier dan dat?

Geitenbult, trolleybus & frietje

Het buitengebied van Arnhem biedt een verbazingwekkende variatie aan wandelmogelijkheden. Zo beklim je de Geitenbult, wandel je door de schitterende parken en eet je tussendoor een frietje bij de Saks. Je rijdt in een trolleybus, ontdekt de nieuwste wijk en ervaart de historie van deze prachtige stad in de oksel van de Rijn en de IJssel.

9 thematische wandelingen

De auteurs regen vele kijkpunten aaneen tot 9 fraaie, thematische wandelingen van 8 tot 16 kilometer. Uitgangspunt was altijd een goed bereikbaar start- en eindpunt met liefst een goede uitspanning voor koffie bij de start en een biertje aan het eind.

Bekijk alle wandelreizen op Snp.nl

Feest van herkenning & ontdekkingstocht

De gids bevat duidelijke routebeschrijvingen en routekaartjes. En hij staat bomvol interessante informatie over alles wat je onderweg tegenkomt. Dat maakt deze gids tot een feest van herkenning voor de Arnhemmer en een heuse ontdekkingstocht voor bezoekers van de stad.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.5/5 Waardering (10 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy