Wandelgids: ‘Walcherse wandelingen’

Zeeland geen wandelprovincie? De nieuwe wandelgids Walcherse wandeling bewijst het tegendeel. In 15 wonderschone tochten laten auteurs Els van den Kerkhof, Aagje Feldbrugge en Hans Corbijn de allermooiste plekjes van Walcheren zien.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Walcherse wandelingen’Ervaar de sfeer van Zoutelande

Een van de wandelingen voert langs Zoutelande, ‘wereldberoemd’ dankzij het prachtige nummer van Bløf en Geike Arnaert. Dankzij de gids kun je zelf de sfeer ervaren die in dit lied bezongen wordt. En misschien kom je dat gammele strandhuis nog tegen... (bekijk het nummer onderaan deze pagina).

Strand, hoge duinen & historische steden

Maar de gids biedt natuurlijk veel meer. Op de prachtige wandelingen (tussen 6 en 25 kilometer) kun je uitwaaien op het strand, turen naar de horizon vanaf hoge duinen, struinen langs sloten en slenteren door historische steden. Liefhebbers van zon, zee, rust en ruimte kunnen op Walcheren hun hart ophalen. Van Arnemuiden tot Zoutelande en van Biggekerke tot Veere.

Off the road wandelen

De samenstellers Els van den Kerkhof, Aagje Feldbrugge en Hans Corbijn slaan niets over wat voor de wandelaar interessant kan zijn. Je loopt zoveel mogelijk ‘van de weg af’. Dwars door het boerenland, langs watergangen en kreken van dorpen naar steden en over hoge duintoppen en prachtige stranden. Overal is de stilte oorverdovend en de drukte van de vele toeristen ver weg. Kom tot rust en ontdek Walcheren: een waar wandelwalhalla.

Bekijk alle wandelreizen op Snp.nl

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Zoutelande van Bløf en Geike Arnaert

 

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (7 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy