Wandelgids ‘Walcherse wandelingen’ | 15 wonderschone tochten

Zeeland geen wandelprovincie? De nieuwe wandelgids Walcherse wandeling bewijst het tegendeel. In 15 wonderschone tochten laten auteurs Els van den Kerkhof, Aagje Feldbrugge en Hans Corbijn de allermooiste plekjes van Walcheren zien.

Ervaar de sfeer van Zoutelande

Een van de wandelingen voert langs Zoutelande, ‘wereldberoemd’ dankzij het prachtige nummer van Bløf en Geike Arnaert. Dankzij de gids kun je zelf de sfeer ervaren die in dit lied bezongen wordt. En misschien kom je dat gammele strandhuis nog tegen... (bekijk het nummer onderaan deze pagina).

Strand, hoge duinen & historische steden

Maar de gids biedt natuurlijk veel meer. Op de prachtige wandelingen (tussen 6 en 25 kilometer) kun je uitwaaien op het strand, turen naar de horizon vanaf hoge duinen, struinen langs sloten en slenteren door historische steden. Liefhebbers van zon, zee, rust en ruimte kunnen op Walcheren hun hart ophalen. Van Arnemuiden tot Zoutelande en van Biggekerke tot Veere.

Off the road wandelen

De samenstellers Els van den Kerkhof, Aagje Feldbrugge en Hans Corbijn slaan niets over wat voor de wandelaar interessant kan zijn. Je loopt zoveel mogelijk ‘van de weg af’. Dwars door het boerenland, langs watergangen en kreken van dorpen naar steden en over hoge duintoppen en prachtige stranden. Overal is de stilte oorverdovend en de drukte van de vele toeristen ver weg. Kom tot rust en ontdek Walcheren: een waar wandelwalhalla.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Hij verschijnt eind augustus 2018 en kost dan 14,95 euro. Bestel je voor die datum, dan betaal je slechts een tientje!

Zoutelande van Bløf en Geike Arnaert

 


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!