De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Wandelgids: ‘Utrecht Acht keer anders’ | Stadswandelingen

Wandelgids: ‘Utrecht Acht keer anders’ | Stadswandelingen
Wandelgids: ‘Utrecht Acht keer anders’ | Stadswandelingen

Bijzondere wandelgids van Gerard Goudriaan door de stad Utrecht. Aan de hand van 8 wandelthema’s verken je Utrecht langs de mooiste plekken. Soms met veel historie, soms gloednieuw. Soms klein en intiem, soms groots en meeslepend. Maar altijd verrassend.

Ongebaande paden door Utrecht

Ook de verstokte Utrechter zal verrast zijn door de hoeveelheid ongebaande paden die Gerard Goudriaan bewandelt. Hij neemt je mee langs talloze bijzondere kijkpunten. In bijna 80 kilometer rijgt hij ruim 100 van dat soort bijzondere punten aaneen. Je kijkt je ogen uit!

Topgids: ‘Amsterdam acht keer anders’

Gerard Goudriaan is een ervaren stadsgids. Met zijn populaire gids ‘Amsterdam acht keer anders’ bewees hij al dat een stad zich wandelend het best laat verkennen. Uit die gids heb ik 5 wandelingen gedaan, en ik heb ervan genoten. Goudriaan heeft een rijke kennis over de stad en minstens even belangrijk: hij is een geboren verteller. Zijn Amsterdamse wandelingen krijgen op Frankwandelt.nl een score van 85/100 of hoger.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

De aanpak van Gerard Goudriaan

Behalve Utrecht en Amsterdam kent Gerard ook Berlijn en Parijs op zijn duimpje en verzorgt hij in deze steden excursies. Tijdens zijn wandelingen let hij op architectuur, erfgoed en stadsontwikkeling. Maar minstens zo belangrijk is het kijken naar mensen en het bezoeken van leuke cafés, terrassen en restaurants. Met deze wandelgids kom je dan ook gegarandeerd langs de nodige aantrekkelijke horeca.

8 wandelingen, 8 thema’s

De 8 wandelingen in deze gids zijn 5 tot 13 kilometer lang. Elke wandeling heeft een thema. Van ‘Historisch Utrecht’ tot ‘Markante Utrechters’, en van ‘Intiem stadsleven’ tot ‘Architectonische hoogtepunten’. Ze starten allemaal bij het Utrechtse Centraal Station. Handig!

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig of bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel bij de uitgever >>

Bestel op Bol.com >>

Bekijk de wandelreizen van SNPPlan je wandelvakantie bij SNP voor 2021

Actieve wandelreizen: SNP Natuurreizen is erin gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen. Bekijk de mogelijkheden voor als we weer mogen!

Vakantieplannen maken

Uiteraard houdt SNP zich aan het advies om tot medio maart 2021 niet naar het buitenland op vakantie te gaan. Maar plannen maken voor daarna mag natuurlijk wel. Dat kan zonder zorgen: je mag bij SNP tot 30 dagen voor vertrek je reis kosteloos omboeken of annuleren. En ze vragen géén aanbetaling. Zo kun jij met een goed gevoel nu al je vakantie voor 2021 boeken.

Alle privé-reizen >>

Alle groepsreizen >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.5/5 Waardering (6 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>