Wandelgids: ‘Pad van de Vrijheid’

Het nieuwe Pad van de Vrijheid wordt op 26 juni 2020 officieel geopend in het bekende Wageningse Hotel De Wereld. Deze gloednieuwe wandelroute is ontwikkeld om 75 jaar Bevrijding te vieren. In 13 etappes trekt de route over de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, en door de Betuwe en de Gelderse Vallei.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids: ‘Pad van de Vrijheid’Routemaker Rob Wolfs

De stichting Pad van de Vrijheid heeft het afgelopen jaar samen met routemaker Rob Wolfs en een groep vrijwilligers een prachtige wandelroute ontworpen. De bijbehorende wandelgids wordt uitgegeven door Uitgeverij Blauwdruk.

Afwisselende route van 155 kilometer

Het 155 kilometer lange Pad van de Vrijheid start bij Hotel De Wereld in Wageningen. De route loopt over de beboste hellingen van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, en door de afwisselende landschappen van de Betuwe en de Gelderse Vallei. De finale is weer bij Hotel De Wereld.

Wandelgids met 13 etappes

Het Pad van de Vrijheid telt 13 etappes. In de prachtig uitgegeven wandelgids staat de route beschreven. De wandelgids bevat ook een schat aan achtergrondinformatie over de Tweede Wereldoorlog en de bijna honderd markante punten langs de route – angstige, heldhaftige en soms bizarre verhalen die de periode 1940-1945 tastbaar maken.

Bekijk alle wandelreizen op Snp.nl

Gids bestellen

De route is niet gemarkeerd, maar de stichting hoopt dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren. De wandelgids Pad van de Vrijheid is voor €18,50 te koop in de boekhandel, bij de uitgeverij via www.uitgeverijblauwdruk.nl of bij Bol.com. Meer informatie over de wandelroute staat op de website www.padvandevrijheid.nl

Gids bestellen?

De route is niet gemarkeerd, maar de stichting hoopt dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren. De wandelgids Pad van de Vrijheid is voor €18,50 te koop in de boekhandel of bij Bol.com. Meer informatie over de wandelroute staat op de website www.padvandevrijheid.nl.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.8/5 Waardering (9 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy