Wandelgids 'Lopen door Limburgs Heuvelland'

Wandelgids 'Lopen door Limburgs Heuvelland'
Wandelgids 'Lopen door Limburgs Heuvelland'

Zuid-Limburg is het mekka voor wandelaars. Nu is er een mooie gids verschenen met 18 rondwandelingen door dit wonderschone heuvelland. Van de bekende routemakers Rob Wolfs en Rutger Burgers.

Zuid-Limburg, zo mooi... zo ver...

Zuid-Limburg heeft één groot nadeel: het ligt zo ver van mijn huis. Anders zou ik er elk weekend gaan wandelen, zo mooi is het daar. Dit jaar zie je mij daar zeker vaker wandelen. Met in de hand deze prachtige gids 'Lopen door Limburgs Heuvelland'.

Onverwachte vergezichten

Het lieflijke heuvelland tussen Maastricht en Vaals zorgt voor voortdurend nieuwe en onverwachte vergezichten. De gids rijgt de allermooiste uitzichten, holle wegen, steile bergpaadjes en glooiende karrensporen vakkundig aan elkaar.

Rondwandelingen met zandpadgarantie

Resultaat: 18 prachtige rondwandelingen van 15 kilometer met de befaamde zandpadgarantie die we ook kennen van de Trage Tochten van Rob Wolfs. Hij is een van de samenstellers van deze gids. De wandelingen zijn bespikkeld met de broodnodige horeca. Want wandelen in Zuid-Limburg maakt dorstig...

Rob Wolfs & Rutger Burgers

Samenstellers Rob Wolfs en Rutger Burgers zijn door de wol geverfde route-makers. De afgelopen decennia brachten zij in heel Nederland al de mooiste wandelpaden in kaart. Voor veel wandelknooppunten-netwerken leverden zij de inspiratie en terreinkennis.

Gids bestellen?

Je kunt deze prachtige wandelgids heel makkelijk bestellen bij de sympathieke Uitgeverij Onregelmatig.

Over Gegarandeerd Onregelmatig

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig veroverde met haar wandelgidsen de Oscar onder de wandelprijzen: voor haar gehele oeuvre werd zij door de Fiets- en Wandelbeurs beloond met de prestigieuze Gouden Wandelschoen. Heel leuk en volkomen terecht. Elke gids heeft een verrassend thema en is met veel liefde en zorg gemaakt.


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!