Wandelgids: 'Lopen door Limburgs Heuvelland'

Zuid-Limburg is het mekka voor wandelaars. Nu is er een mooie gids verschenen met 18 rondwandelingen door dit wonderschone heuvelland. Van de bekende routemakers Rob Wolfs en Rutger Burgers.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids 'Lopen door Limburgs Heuvelland' Zuid-Limburg, zo mooi... zo ver...

Zuid-Limburg heeft één groot nadeel: het ligt zo ver van mijn huis. Anders zou ik er elk weekend gaan wandelen, zo mooi is het daar. Dit jaar zie je mij daar zeker vaker wandelen. Met in de hand deze prachtige gids 'Lopen door Limburgs Heuvelland'.

Onverwachte vergezichten

Het lieflijke heuvelland tussen Maastricht en Vaals zorgt voor voortdurend nieuwe en onverwachte vergezichten. De gids rijgt de allermooiste uitzichten, holle wegen, steile bergpaadjes en glooiende karrensporen vakkundig aan elkaar.

Rondwandelingen met zandpadgarantie

Resultaat: 18 prachtige rondwandelingen van 15 kilometer met de befaamde zandpadgarantie die we ook kennen van de Trage Tochten van Rob Wolfs. Hij is een van de samenstellers van deze gids. De wandelingen zijn bespikkeld met de broodnodige horeca. Want wandelen in Zuid-Limburg maakt dorstig...

 

Speciaal voor wandelaars: Canon Powershot Zoom

Camera en verrekijker in één: de droom van elke wandelaar. Met de compacte Canon Powershot Zoom kijk je die ijsvogel recht op z'n mooie snavel. En maak je er ook nog een foto of filmpje van. Hoe goed is hij?

Mijn ervaringen >>

Rob Wolfs & Rutger Burgers

Samenstellers Rob Wolfs en Rutger Burgers zijn door de wol geverfde route-makers. De afgelopen decennia brachten zij in heel Nederland al de mooiste wandelpaden in kaart. Voor veel wandelknooppunten-netwerken leverden zij de inspiratie en terreinkennis.

Over Gegarandeerd Onregelmatig

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig veroverde met haar wandelgidsen de Oscar onder de wandelprijzen: voor haar gehele oeuvre werd zij door de Fiets- en Wandelbeurs beloond met de prestigieuze Gouden Wandelschoen. Heel leuk en volkomen terecht. Elke gids heeft een verrassend thema en is met veel liefde en zorg gemaakt.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (7 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy