Wandelgids: 'Lopen door landelijk Limburg'

Wandelgids: Lopen door landelijk Limburg
Wandelgids: Lopen door landelijk Limburg

De nieuwe wandelgids ‘Lopen door landelijk Limburg’ laat de verrassende kanten van Noord- en Midden-Limburg laat zien.

18 prachtige wandelroutes

In deze wandelgids rekent Rob Wolfs af met het vooroordeel dat Noord- en Midden-Limburg slechts gebieden zijn waar je doorheen moet rijden om in Zuid-Limburg te komen.
In 18 prachtige routes laat Rob zien dat het de moeite loont om eerder uit te stappen voor een bijzondere wandeling.

Lofzang op Limburg

Kuier door pittoreske plaatsjes in het Maasdal en ontdek de wouden rond de Limburgse meren. Een onontdekte wereld waar de schaapsherderin haar schapen hoedt en menig café over een duimendikke bierkaart beschikt. Een lofzang op landelijk Limburg.

Zandpadgarantie

Rob Wolfs is de ongekroonde koning van het zandpad. Dit is alweer zijn zesde gids met 'zandpadgarantie': al zijn routes gaan zoveel mogelijk over paden waar de wandelaar niet gestoord wordt door mountainbikes of elektrische fietsen. Gegarandeerd genieten van zandpaden!

De mooiste wandelgidsen van Nederland

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig is gespecialiseerd in het uitgeven van thematische wandelgidsen in Nederland. Zo’n 30 wandelgidsen zijn inmiddels verschenen.Met de wandelgidsen ‘Kroeglopers’ en ‘De mooiste boswandelingen van Nederland’ won de uitgeverij tot tweemaal toe de prestigieuze Wandeltrofee. En terecht, het zijn heerlijke wandelgidsen.

Bestel deze gids bij Bol.com

Bestel deze mooie gids voor € 14,95 bij Bol.com. Dan heb je hem morgen al in huis en kun je lekker wandelen in zalig Limburg.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!