Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Wandelgids ‘Een wandeling rondom Zuid-Limburg’

Wandelgids ‘Een wandeling rondom Zuid-Limburg’

'Niet voor watjes!', vermeldt Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig in z’n nieuwsbericht over de splinternieuwe wandelgids ‘Een wandeling rondom Zuid-Limburg’. Gelukkig ben ik een bikkel en kijk ik er reikhalzend naar uit. Ik lust ‘m rauw!

Routemaker/bikkel Alex Buis

Deze wandelgids is van de hand van routemaker Alex Buis. Dat hij geen man van de gebaande paden is blijkt uit zijn Magnum Opus ‘Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam’, waar ik een aantal bijzonder routes uit gelopen heb.

Geen platgetreden wandelpaden

Rond Zuid-Limburg vond Alex een compleet nieuwe uitdaging. In 11 etappes van gemiddeld 25 kilometer komt je terecht op plaatsen waarvan je het bestaan niet had kunnen vermoeden. Zorgvuldig vermijdt deze gids de platgetreden wandelpaden van toeristisch Limburg.

  Beste deals voor Black Friday & Cyber Monday bij CameraNU.nl

Stevige wandelingen, ingeslapen dorpjes

Stevige wandelingen zijn het, langs ingeslapen dorpjes. De plaatselijke bevolking kijkt hier nog op als je als niet-Limburger aan de toog verschijnt en meegeniet van een goede pot bier. Je doet in je tocht van 11 etappes maar liefst 3 landen aan en – als we Neutraal Moresnet nog mee zouden rekenen – eigenlijk 4.

Spreek jij Esperanto?

Met de wandelgids in de hand doorkruis je het ene na het andere taalgebied en je moet doorlopend schakelen van Duits naar Frans en Nederlands. Misschien kun je in het voormalige Neutraal Moresnet zelfs nog met Esperanto terecht.

Internationale wandeling

Het is een op en top internationale wandeling waarbij alle begin- en eindpunten rechtstreeks met de bus of met de trein vanuit Zuid-Limburg bereikbaar zijn.

Bestel de gids!

De gids verschijnt op 24 juni en kost 14,95 euro. Wil je hem voordelig in huis halen nog voordat hij in de schappen ligt? Bestel de gids dan voor maar 10 euro bij uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Als je tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt, betaal je geen verzendkosten!

 


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!