Wandelgids 'De vierdaagse van Nijmegen: wandelen door bevrijd gebied'

Wandelgids 'De vierdaagse van Nijmegen: wandelen door bevrijd gebied'

De herziene editie is verschenen van de mooie wandelgids 'De vierdaagse van Nijmegen: wandelen door bevrijd gebied'. Deze gids geeft aan de hand van de bekende wandelroutes van de Nijmeegse Vierdaagse een indringend beeld van de gevechtshandelingen in september 1944.

Reis terug in de tijd

Elke wandeldag maak je aan de hand van deze gebeurtenissen een reis terug in de tijd. De gids geeft precies aan waar tijdens de de Tweede Wereldoorlog op de huidige route zwaar gevochten werd. Uiteraard staan daarbij de gevechten om de twee Waalbruggen centraal.

Boordevol wandeltips

Zeker even belangrijk: het boekje staat boordevol specifieke wandel- en verzorgingstips rondom de Vierdaagse van Nijmegen. Hoe kun je deze fikse afstanden op de beste manier wandelen? Daardoor kun je nog meer genieten van het evenement, want uiteindelijk staat wandelplezier voorop.

Gids bestellen?

Je kunt de gids bestellen op Bol.com voor €14.95.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!