natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Wandelgids: ‘De mooiste wijnwandelingen in Nederland’

Wat is er heerlijker dan wandelen langs wijngaarden? En daar hoef je niet voor naar Italië of Frankrijk. Want nu is de smakelijke wandelgids ‘De mooiste wijnwandelingen in Nederland’ verschenen. Wandelblogger Wanda Catsman en vinoloog Mariëlla Beukers schotelen je de mooiste wijnwandelingen voor.

Het allermooist in de herfst

De wandelingen zijn natuurlijk het mooist in het oogstseizoen: de herfst. Wat te denken van wandelen langs wijngaarden boordevol overrijpe druiven terwijl de herfstzon de verkleurende bladeren in vuur en vlam zet? Koop deze mooie gids en zet een wijnwandeling op je herfstmenu!

10 wandelingen op prachtige plekken

Variatie genoeg. De wijngaarden waar de wandelingen langs voeren liggen op prachtige plekken waar je als wandelaar goed aan je trekken komt. Liefst 10 zeer uiteenlopende plekken kozen Wanda en Mariëlla uit waar het goed wandelen én wijn drinken is.

Lekker nagenieten op een terrasje

Mariëlla wijst de wandelaar enthousiast op de verschillende druivenrassen, de zuidhellingen en de geweldige wijnen die deze wijngaarden voortbrengen. En Wanda leidt je door het prachtige gebied rondom de wijngaard. Na afloop kun je op een terrasje met een lokale wijn de wandelschoenen losmaken en terugkijken op een in alle opzichten heerlijke dag.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig of bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel bij de uitgever >>

Bestel op Bol.com >>

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>