Wandelgids: ‘De mooiste wijnwandelingen in Nederland’

Wat is er heerlijker dan wandelen langs wijngaarden? En daar hoef je niet voor naar Italië of Frankrijk. Want nu is de smakelijke wandelgids ‘De mooiste wijnwandelingen in Nederland’ verschenen. Wandelblogger Wanda Catsman en vinoloog Mariëlla Beukers schotelen je de mooiste wijnwandelingen voor.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘De mooiste wijnwandelingen in Nederland’ Het allermooist in de herfst

De wandelingen zijn natuurlijk het mooist in het oogstseizoen: de herfst. Wat te denken van wandelen langs wijngaarden boordevol overrijpe druiven terwijl de herfstzon de verkleurende bladeren in vuur en vlam zet? Koop deze mooie gids en zet een wijnwandeling op je herfstmenu!

10 wandelingen op prachtige plekken

Variatie genoeg. De wijngaarden waar de wandelingen langs voeren liggen op prachtige plekken waar je als wandelaar goed aan je trekken komt. Liefst 10 zeer uiteenlopende plekken kozen Wanda en Mariëlla uit waar het goed wandelen én wijn drinken is.

Lekker nagenieten op een terrasje

Mariëlla wijst de wandelaar enthousiast op de verschillende druivenrassen, de zuidhellingen en de geweldige wijnen die deze wijngaarden voortbrengen. En Wanda leidt je door het prachtige gebied rondom de wijngaard. Na afloop kun je op een terrasje met een lokale wijn de wandelschoenen losmaken en terugkijken op een in alle opzichten heerlijke dag.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.9/5 Waardering (7 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy