Wandelgids ‘De mooiste Netwerkwandelingen in Zeeland’

Zeeland is niet alleen de provincie met de meeste zonne-uren, je kunt er ook prachtig wandelen. De kuststrook is bekend bij wandelaars, maar ook in ‘de binnenlanden’ kun je als wandelaar goed uit de voeten. Mooi dat er nu een gids is die dat onbekende Zeeland toegankelijk maakt: ‘De mooiste Netwerkwandelingen in Zeeland’.

Wandelgids Zeeland op Bol.com >>

Wandelgids ‘De mooiste Netwerkwandelingen in Zeeland’Zeeland van alle kanten

In 15 wandelingen ontdek je de vele grasdijken en paden langs kreken en watergangen die Zeeland rijk is. Vaak gaan je stappen over boerenland, maar je doet ook pittoreske dorpjes en leuke stadjes aan. Zo leer je deze verrassend veelzijdige provincie van alle kanten kennen. Net als bij de andere gidsjes van Elmar wandel je vaak over onverharde paden, minimaal 50% is onverhard, maar vaak veel meer.

Van 9 tot 17 kilometer

De wandelingen zijn keurig verdeeld over de gebieden Schouwen-Duiveland, Tholen, Noord- en Zuid-Beveland, Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen. Ze variëren in lengte van 9 tot 17 kilometer zodat zowel de wandelaar met kinderen als de geoefende loper er plezier aan beleeft. Een heerlijk gidsje dus voor wie van de zomer naar Zeeland gaat.

Verdwalen is onmogelijk

De routes zijn uitgezet langs paaltjes met knooppunten, die in de wandelgids aan het begin van elke wandeling zijn weergegeven. Bovendien is van elke route een heldere topografische kaart opgenomen. Om te verdwalen moet je dus echt je best doen. Wil je nog meer zekerheid, dan kun je de GPS-tracks gratis downloaden.

Highlights en fraaie foto’s

Aangezien de route langs knooppunten loopt, is een routebeschrijving overbodig. Die ruimte gebruikt auteur Harry Benschop om (historische) highlights over de omgeving met je te delen. En dat doet hij op aanstekelijke wijze. Fraaie foto’s verluchtigen de gids nog verder. Kortom: een gids waar wandelaars veel plezier aan zullen beleven.

Elfde Netwerkgidsje

Dit is alweer het elfde gidsje van uitgeverij Elmar in de reeks ‘De Mooiste Netwerkwandelingen’. De gidsjes zijn heel herkenbaar: ze zijn stuk voor stuk knalgeel, hebben allemaal hetzelfde formaat, zijn identiek geprijsd (14.95 euro), bevatten allemaal rond de 15 wandelingen en voeren je telkens zoveel mogelijk over onverharde paden.

‘De mooiste Netwerkwandelingen in Zeeland’ bestellen?

De wandelgids ‘De mooiste Netwerkwandelingen in Zeeland’ is verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen bij Bol.com.

Wandelgids Zeeland op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy