Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Wandelgids: De mooiste landgoedwandelingen in Salland

Wandelgids: De mooiste landgoedwandelingen in Salland
Wandelgids: De mooiste landgoedwandelingen in Salland

Vers van de wandelpers: 'De mooiste landgoedwandelingen in Salland' van Marycke Naber, uitgegeven door Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. 12 rondwandelingen door het heerlijke Overijsselse Salland.

Onovertroffen wandelparadijzen

Landgoederen zijn bijna onovertroffen wandelparadijzen. In alle jaargetijden is het goed toeven temidden van imposante beukenlanen, hagen, hoven, parken en waterpartijen. De statige voorpleinen van de havezaten en buitenplaatsen worden afgewisseld met het knusse en bijna kneuterige coulissenlandschap rondom de huizen.

Engelse landschapsparken

Geschiedenis en romantiek zijn nooit ver weg. In de vele Engelse landschapsparken staan voldoende bankjes of zelfs theekoepeltjes om tijdens de wandeling te verpozen en weg te mijmeren.

  Beste deals voor Black Friday & Cyber Monday bij CameraNU.nl

Tussen IJssel, Vecht & Regge

Salland, de streek tussen IJssel, Vecht en Regge is een ware lappendeken van landgoederen. De feodale tijd staat er stil wanneer de baron vriendelijk knikt naar de wandelaar die geniet van zijn landgoed.

Interviews met landgoedeigenaren

De gids bevat 12 prachtige routes gelardeerd met achtergronden. Extra troef: er zijn ook interviews met landgoedeigenaren en -beheerders opgenomen.

Wandelen & genieten

Afijn, er valt weer heel wat wandelend te genieten in dit mooie gebied. Ik heb er al een aantal aangekruist die ik dit jaar zeker ga lopen. Met deze mooie gids onder de arm.

Deze wandelgids bestellen

Deze prachtig uitgegeven wandelgids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Het is weer een echt juweeltje, ook leuk om cadeau te doen.

 


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!