Wandelgids: 'De mooiste landgoedwandelingen in Salland'

Vers van de wandelpers: 'De mooiste landgoedwandelingen in Salland' van Marycke Naber, uitgegeven door Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. 12 rondwandelingen door het heerlijke Overijsselse Salland.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids 'De mooiste landgoedwandelingen in Salland' Onovertroffen wandelparadijzen

Landgoederen zijn bijna onovertroffen wandelparadijzen. In alle jaargetijden is het goed toeven temidden van imposante beukenlanen, hagen, hoven, parken en waterpartijen. De statige voorpleinen van de havezaten en buitenplaatsen worden afgewisseld met het knusse en bijna kneuterige coulissenlandschap rondom de huizen.

Engelse landschapsparken

Geschiedenis en romantiek zijn nooit ver weg. In de vele Engelse landschapsparken staan voldoende bankjes of zelfs theekoepeltjes om tijdens de wandeling te verpozen en weg te mijmeren.

Tussen IJssel, Vecht & Regge

Salland, de streek tussen IJssel, Vecht en Regge is een ware lappendeken van landgoederen. De feodale tijd staat er stil wanneer de baron vriendelijk knikt naar de wandelaar die geniet van zijn landgoed.

Interviews met landgoedeigenaren

De gids bevat 12 prachtige routes gelardeerd met achtergronden. Extra troef: er zijn ook interviews met landgoedeigenaren en -beheerders opgenomen.

 

Speciaal voor wandelaars: Canon Powershot Zoom

Camera en verrekijker in één: de droom van elke wandelaar. Met de compacte Canon Powershot Zoom kijk je die ijsvogel recht op z'n mooie snavel. En maak je er ook nog een foto of filmpje van. Hoe goed is hij?

Mijn ervaringen >>

Wandelen & genieten

Afijn, er valt weer heel wat wandelend te genieten in dit mooie gebied. Ik heb er al een aantal aangekruist die ik dit jaar zeker ga lopen. Met deze mooie gids onder de arm.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.7/5 Waardering (10 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy