Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Wandelen langs de Atlantikwall in Zuid-Holland

Wandelen langs de Atlantikwall in Zuid-Holland | Wandelgidsen
Wandelen langs de Atlantikwall in Zuid-Holland | Wandelgidsen

'Wandelen langs de Atlantikwall in Zuid-Holland' is een wandelgids met 10 bijzondere, historische wandeltochten. De routes voeren je langs voormalige stellingen van de Atlantikwall in natuurgebieden en meer bebouwde omgevingen.

10 afwisselende wandelingen

De combinatie van historie en natuur zorgt voor 10 afwisselende wandelingen langs de kust van Zuid-Holland. Dat kustlandschap staat bekend om zijn mooie natuur en diversiteit. Nu kun je al wandelend ook kennismaken met de veel minder bekende overblijfselen van de Atlantikwall.

Een van de grootste verdedigingslinies

De Atlantikwall is een van de grootste verdedigingslinies uit de westerse geschiedenis. De Duitsers bouwden deze tijdens de Tweede Wereldoorlog om een invasie van geallieerden aan de westzijde van hun Derde Rijk te voorkomen.

Duizenden bunkers, veldversterkingen en versperringen

Meer dan 75 jaar geleden begonnen de Duitsers met de aanleg van duizenden bunkers, veldversterkingen en versperringen. Tegenwoordig zijn er nog steeds bunkers te zien. Vaak liggen ze verscholen tussen bebouwing, in het bos of zijn ze half onder het zand geraakt. Ook zijn resten van loopgraven en tankmuren zichtbaar.

5 euro korting

De gids verschijnt op 6 mei 2017. Je kunt hem nu al bestellen met 5 euro korting: voor slechts € 10 (na 6 mei betaal je € 14,95). Een kortingscode is niet nodig. En als je tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere) bestelt, betaal je geen verzendkosten.

 


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!