De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Wandelgids: ‘Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen’

‘Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen’ | Wandelgids
‘Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen’ | Wandelgids

‘Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen’ is opnieuw een prachtige wandelgids van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig in de groeiende serie ‘stadsgidsen’. Na Utrecht, Rotterdam en Eindhoven gaat de wandelaar nu op pad door het veelzijdige Nijmegen.

Rijke geschiedenis

Ook deze stadsgids is weer van de hand van Kees Volkers. Naast begenadigd cultuurhistoricus is hij ook geroutineerd stadswandelaar. In deze wandelgids verhaalt hij over de rijke geschiedenis van Nijmegen. En dus gaat het over Romeinen, Duitsers, industriëlen en pelgrims.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Acht wandelingen in vier windrichtingen

In acht wandelingen ontdek je dat Nijmegen naar iedere windrichting een geheel eigen gezicht heeft. In het oosten vind je de prachtige Elyzeese Velden op de stuwwal. In het zuiden de universiteit en de Goffert. Het westen toont je het industrieel erfgoed en het hippe Honigcomplex. Stap je over de de rivier naar het Noorden dan vind je de prachtige bruggen over de Spiegelwaal en de nieuwe wijk de Waalsprong.

Een ware ontdekkingstocht

De wederom prachtig uitgegeven gids biedt duidelijke routebeschrijvingen, routekaartjes en heel veel informatie over alles wat je onderweg tegenkomt. Ze maken deze gids tot een feest van herkenning voor de Nijmegenaar. En voor alle anderen: een ware ontdekkingstocht.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig of bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel bij de uitgever >>

Bestel op Bol.com >>

 

Bekijk de wandelreizen van SNPPlan je wandelvakantie bij SNP voor 2021

Actieve wandelreizen: SNP Natuurreizen is erin gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen. Bekijk de mogelijkheden voor als we weer mogen!

Vakantieplannen maken

Uiteraard houdt SNP zich aan het advies om tot medio maart 2021 niet naar het buitenland op vakantie te gaan. Maar plannen maken voor daarna mag natuurlijk wel. Dat kan zonder zorgen: je mag bij SNP tot 30 dagen voor vertrek je reis kosteloos omboeken of annuleren. En ze vragen géén aanbetaling. Zo kun jij met een goed gevoel nu al je vakantie voor 2021 boeken.

Alle privé-reizen >>

Alle groepsreizen >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>