Wandelgids: ‘Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen’

‘Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen’ is opnieuw een prachtige wandelgids van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig in de groeiende serie ‘stadsgidsen’. Na Utrecht, Rotterdam en Eindhoven gaat de wandelaar nu op pad door het veelzijdige Nijmegen.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Nijmegen’Rijke geschiedenis

Ook deze stadsgids is weer van de hand van Kees Volkers. Naast begenadigd cultuurhistoricus is hij ook geroutineerd stadswandelaar. In deze wandelgids verhaalt hij over de rijke geschiedenis van Nijmegen. En dus gaat het over Romeinen, Duitsers, industriëlen en pelgrims.

Acht wandelingen in vier windrichtingen

In acht wandelingen ontdek je dat Nijmegen naar iedere windrichting een geheel eigen gezicht heeft. In het oosten vind je de prachtige Elyzeese Velden op de stuwwal. In het zuiden de universiteit en de Goffert. Het westen toont je het industrieel erfgoed en het hippe Honigcomplex. Stap je over de de rivier naar het Noorden dan vind je de prachtige bruggen over de Spiegelwaal en de nieuwe wijk de Waalsprong.

Een ware ontdekkingstocht

De wederom prachtig uitgegeven gids biedt duidelijke routebeschrijvingen, routekaartjes en heel veel informatie over alles wat je onderweg tegenkomt. Ze maken deze gids tot een feest van herkenning voor de Nijmegenaar. En voor alle anderen: een ware ontdekkingstocht.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.7/5 Waardering (7 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy