De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Wandel- en fietsgids: ‘Weerzeen, kuieren oaver vrogger’

Een schilderachtige wandel- en fietsgids is verschenen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig: ‘Weerzeen, kuieren oaver vrogger’. De gids bevat vier wandelroutes plus een fietstocht die plekken en bijzondere gebouwen aandoen in de omgeving van Verpleeghuis Krönnenzommer in Hellendoorn.

Samenwerking met Krönnenzommer

De ‘kijkpunten’ op deze routes refereren aan schilderijen die te zien zijn in dit verpleeghuis. Iedere route doet uiteraard Verpleeghuis Krönnenzommer zelf aan. De gids is in samenwerking met Krönnenzommer gemaakt.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Voormalig sanatorium

Het bijzondere Verpleeghuis Krönnenzommer ligt diep verscholen in de bossen op de Hellendoornseberg. Het voormalige Volkssanatorium voor Borstlijders is tegenwoordig een verpleeghuis en onderdeel van ZorgAccent.

Sallandse Heuvelrug: mooi decor

De karakteristieke architectuur van het oude complex en de bijzondere ligging op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel zorgen voor een prachtig decor. Een omgeving die bij uitstek geschikt is om erop uit te trekken in de gezonde buitenlucht.

Prachtige collectie schilderijen

Krönnenzommer bezit een omvangrijke collectie schilderijen van monumenten in de gemeente Hellendoorn. De collectie kun je permanent zien in de ‘belevingsgang’ van Krönnenzommer.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig of bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel bij de uitgever >>

Bestel op Bol.com >>

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (5 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>