Wandel- en fietsgids: ‘Weerzeen, kuieren oaver vrogger’

Een schilderachtige wandel- en fietsgids is verschenen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig: ‘Weerzeen, kuieren oaver vrogger’. De gids bevat vier wandelroutes plus een fietstocht die plekken en bijzondere gebouwen aandoen in de omgeving van Verpleeghuis Krönnenzommer in Hellendoorn.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandel- en fietsgids ‘Weerzeen, kuieren oaver vrogger’ Samenwerking met Krönnenzommer

De ‘kijkpunten’ op deze routes refereren aan schilderijen die te zien zijn in dit verpleeghuis. Iedere route doet uiteraard Verpleeghuis Krönnenzommer zelf aan. De gids is in samenwerking met Krönnenzommer gemaakt.

Voormalig sanatorium

Het bijzondere Verpleeghuis Krönnenzommer ligt diep verscholen in de bossen op de Hellendoornseberg. Het voormalige Volkssanatorium voor Borstlijders is tegenwoordig een verpleeghuis en onderdeel van ZorgAccent.

Sallandse Heuvelrug: mooi decor

De karakteristieke architectuur van het oude complex en de bijzondere ligging op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel zorgen voor een prachtig decor. Een omgeving die bij uitstek geschikt is om erop uit te trekken in de gezonde buitenlucht.

Prachtige collectie schilderijen

Krönnenzommer bezit een omvangrijke collectie schilderijen van monumenten in de gemeente Hellendoorn. De collectie kun je permanent zien in de ‘belevingsgang’ van Krönnenzommer.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (7 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy