Wandelgids: ‘Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek’

De gids ‘Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek’ bevat 18 wandelingen in de Achterhoek.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek’ Samensteller: Rob Wolfs

De gids is samengesteld door Rob Wolfs, die de Achterhoek als zijn broekzak kent. De wandelgids is één grote lofzang op deze prachtige streek. In het voorwoord verklaart Rob Wolfs zijn liefde aan de Achterhoek en legt hij uit waarom hij juist van deze streek houdt. Daarna volgen in zijn lofzang achttien coupletten in de vorm van prachtige en afwisselende wandelingen.

Rijk cultuurlandschap

Wie de gids doorbladert krijgt al een goede indruk van het rijke cultuurlandschap, dat kenmerkend is voor de Achterhoek. Maar wie echt verliefd wil worden op de Achterhoek trekt zijn wandelschoenen aan en begint aan deze fantastische reeks wandelingen.

Samensteller van de Trage Tochten

Rob Wolfs (1951) is als ‘promenoloog’ doorlopend bezig met het zoeken van mooie nieuwe routes voor de wandelaar. Hij was voor Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig auteur van de succesvolle gids ‘De mooiste bergwandelingen van Nederland’ en werkte o.a. mee aan vele LAW-gidsen voor het Wandelplatform. De nieuwste wandelingen van Rob Wolfs zijn onder de serienaam Trage Tochten te vinden op www.wandelzoekpagina.nl. Er staan ook veel Trage Tochten op Frankwandelt.

Overzicht Trage Tochten >>

Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek

  • Rob Wolfs
  • 128 pagina’s, 21,0 x 12,6 cm (staand)
  • ISBN: 978-90-78641-35-3

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.7/5 Waardering (9 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy