Wandelgids: ‘Wandelen op de Twentse Wallen’

Niet alleen Amsterdam, maar ook Oost-Nederland barst van de wallen. Stuwwallen wel te verstaan, in de voorlaatste ijstijd ontstaan door voortstuwend ijs. Tukker Truus Wijnen neemt je mee op ontdekkingstocht over deze plooien en glooiingen in het landschap. Bestel haar unieke wandelgids!

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen op de Twentse Wallen’ Sallandse Heuvelrug, Tankenberg & Apenberg

Op de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug zijn deze stuwwallen het duidelijkst te zien. Maar ook verder in Twente wemelt het van de wallen. Namen als Apenberg, Kuiperberg, Tankenberg of Austieberg beloven vergezichten zoals je die alleen in het buitenland verwacht.

Allermooiste bergwandelingen

Truus Wijnen, Tukker in hart en nieren, heeft al deze Twentse Wallen beklommen. De allermooiste wandeltochten heeft ze in haar nieuwe wandelgids verzameld. Geniet van fraaie vergezichten, kronkelende bergpaden en diepe dalen. En dat allemaal dichtbij huis in Twente.

Krösenberg: 8.700 cm

De fraai vormgegeven gids (echt een hebbedingetje) bevat 13 wandeltochten tussen 12 en 18 kilometer. Briljant grapje: bij elke wandelingen staat bij de bergen die je beklimt de hoogte in centimeters. En dan lijkt de Krösenberg met z’n indrukwekkende 8.700 centimeter opeens Himalaya-proporties te hebben...

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (6 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy