Wandelgids: ‘Wandelen in het hart van Brabant’

“Eindelijk: wandelen met een zachte G”, grapt uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig over z’n jongste wandelgids. ‘Wandelen in het hart van Brabant’ luidt de titel. Wandelauteur (en Brabander) Charles Aerssens trakteert ons op 13 wandelingen tussen 14 en 19 kilometer.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen in het hart van Brabant’ Door het Hart van Brabant

De Havenzangers wisten het al: het leven in het Brabantse land is goed. Maar waarover staken de Havenzangers precies hun loftrompet? De wieg van wandelauteur Charles Aerssens heeft in Brabant gestaan, dus hij kan het weten. Aan de hand van 13 wandelingen leidt hij ons langs alle hoogtepunten van Brabant.

Over wandelen en stamtafels

Met deze gids in de hand doorkruis je Brabantse bossen, velden en uiteraard: de purperen hei. En Brabant zou Brabant niet zijn als je niet regelmatig na een wandeling aan deze of gene stamtafel kunt aanschuiven. Kortom: alles waarover de Havenzangers zongen is in het echt nog mooier en leuker dan in het lied. Proost!

Grassige paadjes langs vennetjes

Charles Aerssens heeft een voorliefde voor kleine, grassige paadjes langs vennetjes waar reeën wegschieten. En ook de inwendige mens vergeet hij niet. In veel van de horecagelegenheden zal het grootste probleem van de wandelaar het kiezen van het juiste biertje zijn. Kortom: alweer een wandelgids waar veel bijzonders aan de beleven valt.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.8/5 Waardering (6 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy