Nieuwe wandelgids: ‘Wandelen in het hart van Brabant’

Nieuwe wandelgids: ‘Wandelen in het hart van Brabant’
Nieuwe wandelgids: ‘Wandelen in het hart van Brabant’

“Eindelijk: wandelen met een zachte G”, grapt uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig over z’n jongste wandelgids. ‘Wandelen in het hart van Brabant’ luidt de titel. Wandelauteur (en Brabander) Charles Aerssens trakteert ons op 13 wandelingen tussen 14 en 19 kilometer.

Door het Hart van Brabant

De Havenzangers wisten het al: het leven in het Brabantse land is goed. Maar waarover staken de Havenzangers precies hun loftrompet? De wieg van wandelauteur Charles Aerssens heeft in Brabant gestaan, dus hij kan het weten. Aan de hand van 13 wandelingen leidt hij ons langs alle hoogtepunten van Brabant.

Over wandelen en stamtafels

Met deze gids in de hand doorkruis je Brabantse bossen, velden en uiteraard: de purperen hei. En Brabant zou Brabant niet zijn als je niet regelmatig na een wandeling aan deze of gene stamtafel kunt aanschuiven. Kortom: alles waarover de Havenzangers zongen is in het echt nog mooier en leuker dan in het lied. Proost!

Grassige paadjes langs vennetjes

Charles Aerssens heeft een voorliefde voor kleine, grassige paadjes langs vennetjes waar reeën wegschieten. En ook de inwendige mens vergeet hij niet. In veel van de horecagelegenheden zal het grootste probleem van de wandelaar het kiezen van het juiste biertje zijn. Kortom: alweer een wandelgids waar veel bijzonders aan de beleven valt.

Bestel deze wandelgids

Deze mooie wandelgids kun je bestellen op de site van Gegarandeerd Onregelmatig. Bestel je tegelijk een tweede gids (dezelfde óf een andere), dan betaal je geen verzendkosten. En om het nog leuker te maken: je krijgt dan de jubileumbundel ‘Alle 13 goed!’ geheel gratis in de bus. Ik heb hem in huis en het is een heerlijke gids met 13 wandelingen waar het plezier vanaf spat.

 


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!