De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Wandelgids: 'Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag'

Wandelgids: Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag
Wandelgids: Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag

Den Haag is verrassend mooi om te bewandelen. Met de mooie wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag’ kom je goed aan je Haagse trekken. Tien wandelingen rond de tien kilometer. Klinkt geweldig!

Wandelen in de Haagse buitenstad

Auteur Loek Heskes en zijn vrouw Irene verleiden je in hun gids al snel om te gaan wandelen in de Haagse ‘buitenstad’: het gebied tussen het centrum en het buitengebied. Alle wandelingen voeren door de wijken rond het centrum, van Bezuidenhout tot Kijkduin en van Scheveningen tot de Schilderswijk.

Architectuur & cultuurhistorie

Al lopend ontdek je het karakter van de wijken door bewust te kijken naar de inrichting van de openbare ruimte, architectuur en cultuurhistorie. Natuurlijk allemaal aan de hand van Loek en Irene. De wijken in de buitenstad stammen veelal uit de 19e en 20e eeuw en liggen vaak onder druk binnen stadsvernieuwingsprojecten.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Parken & water

Den Haag is de dichtstbevolkte stad van ons land. Toch loop je op deze wandeltochten veel door parken en langs water. En bijna altijd is er wel een uitspanning in de buurt om de vele indrukken te verwerken.

10 wandelingen, 10 kilometer

De tien wandelingen in deze gids zijn allemaal rond de tien kilometer lang en bieden een uitgelezen gelegenheid om alle ins & outs van de Hofstad te ontdekken.

Urban Walking

‘Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag’ is de vijfde gids in de serie ‘Urban Walking’. Hiermee introduceert uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig een nieuwe stedelijke manier van wandelen. Voor Utrecht, Leiden en Rotterdam bestaan al dergelijke gidsen.

De feiten

 • Loek Heskes
 • 192 pagina’s
 • 21,0 x 12,6 cm (staand)
 • Verkoopprijs: € 16,95
 • ISBN: 978-90-78641-39-1

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel op Bol.com >>

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.5/5 Waardering (4 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

 • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
 • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
 • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

 • Middenin unieke natuurgebieden
 • Weg van de massa
 • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>