Wandelgids: 'Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag'

Den Haag is verrassend mooi om te bewandelen. Met de mooie wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag’ kom je goed aan je Haagse trekken. Tien wandelingen rond de tien kilometer. Klinkt geweldig!

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids 'Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag' Wandelen in de Haagse buitenstad

Auteur Loek Heskes en zijn vrouw Irene verleiden je in hun gids al snel om te gaan wandelen in de Haagse ‘buitenstad’: het gebied tussen het centrum en het buitengebied. Alle wandelingen voeren door de wijken rond het centrum, van Bezuidenhout tot Kijkduin en van Scheveningen tot de Schilderswijk.

Architectuur & cultuurhistorie

Al lopend ontdek je het karakter van de wijken door bewust te kijken naar de inrichting van de openbare ruimte, architectuur en cultuurhistorie. Natuurlijk allemaal aan de hand van Loek en Irene. De wijken in de buitenstad stammen veelal uit de 19e en 20e eeuw en liggen vaak onder druk binnen stadsvernieuwingsprojecten.

Parken & water

Den Haag is de dichtstbevolkte stad van ons land. Toch loop je op deze wandeltochten veel door parken en langs water. En bijna altijd is er wel een uitspanning in de buurt om de vele indrukken te verwerken.

10 wandelingen, 10 kilometer

De tien wandelingen in deze gids zijn allemaal rond de tien kilometer lang en bieden een uitgelezen gelegenheid om alle ins & outs van de Hofstad te ontdekken.

 

Speciaal voor wandelaars: Canon Powershot Zoom

Camera en verrekijker in één: de droom van elke wandelaar. Met de compacte Canon Powershot Zoom kijk je die ijsvogel recht op z'n mooie snavel. En maak je er ook nog een foto of filmpje van. Hoe goed is hij?

Mijn ervaringen >>

Urban Walking

‘Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag’ is de vijfde gids in de serie ‘Urban Walking’. Hiermee introduceert uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig een nieuwe stedelijke manier van wandelen. Voor Utrecht, Leiden en Rotterdam bestaan al dergelijke gidsen.

De feiten

  • Loek Heskes
  • 192 pagina’s
  • 21,0 x 12,6 cm (staand)
  • Verkoopprijs: € 16,95
  • ISBN: 978-90-78641-39-1

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.8/5 Waardering (8 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy