Wandelgids: ‘De mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek’

Het eeuwenoude landschap van de Achterhoek toont achter elke bocht een ander gezicht. Bossen, heidevelden, weilanden tussen houtwallen en landgoederen wisselen elkaar af. De 12 rondwandelingen uit de wandelgids ‘De mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek’ leiden je langs 28 prachtige kastelen en buitenplaatsen. Aanrader!

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘De mooiste landgoedwandelingen in de Achterhoek’ Karakteristiek coulisselandschap

Dankzij de inspanningen van de landgoedeigenaren is in de Achterhoek het karakteristieke bosrijke coulisselandschap bewaard gebleven. Al wandelend kom je meer te weten over de boeiende historie van elk huis en maak je kennis met de geïnterviewde bewoners en beheerders en hun voorouders.

Een nachtje in een kasteel?

De echte liefhebber kan zich wagen aan een nachtje (in een kasteel) in de Achterhoek om zich de volgende dag opnieuw te vergapen aan een hele reeks andere landhuizen en kastelen. Waarom nog naar Versailles of de Loire als je naar de Achterhoek kunt?

Marycke Janne Naber: auteur van de gids

Auteur Marycke Janne Naber uit Zwolle kreeg na het lopen van het Pieterpad de smaak te pakken: ze wilde zelf gidsen maken. Ze debuteerde in 2015 met Twentse kruistochten. Deze nieuwe gids is de tweede uit een reeks met landgoedwandelingen. In 2017 verscheen ‘De mooiste landgoedwandelingen in Salland’. Samen met Ester Smit schreef ze in 2016 Romeinse veldtochten.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (5 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy