Wandelgids: 'Nederland rond in 80 dagen'

‘Nederland rond in 80 dagen’ is de titel van een heel leuk nieuw wandelboek van Dolph Cantrijn, ook bekend als de wandelende fotojournalist. Het boek verschijnt op 24 april bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids 'Nederland rond in 80 dagen'1600 km langs de grens

In het boek bundelt Dolph de mooiste momenten en bijzondere verhalen van een wandeltocht die hij maakte langs de grens en kustlijn van Nederland. In totaal 1600 kilometer legde hij in 80 dagen af in de zomer van 2015.

Volg Dolph in 80 dagen

Volg Dolph in dit boek aan de hand van zijn prachtige foto’s en verhalen. Dolph neemt je mee op pad langs verlaten douanekantoren en laat je meeluisteren naar de smokkelverhalen in het grensgebied. Je ademt de zilte zeelucht in op de Hollandse stranden en je huivert bij de indringende geschiedenis van de Dodendraad. Aan het einde van het boek ben je vervuld van Dolphs vele wandelavonturen. En heb je ervaren dat de rafelranden van ons land meer dan de moeite waard zijn.

Website met routes

Dolph heeft een geweldig doel: ervoor zorgen dat de rand van Nederland een aaneengesloten wandelpad wordt. Op zijn website www.volgdolph.nl staan de routes van alle 80 wandeldagen en een blog. Wandelaars kunnen via de site suggesties geven om de routes te verbeteren. Help je mee?

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.8/5 Waardering (6 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy