Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Nederland rond in 80 dagen | 1600 km langs de grens

Nederland rond in 80 dagen | 1600 km langs de grens
Nederland rond in 80 dagen | 1600 km langs de grens

‘Nederland rond in 80 dagen’ is de titel van een heel leuk nieuw wandelboek van Dolph Cantrijn, ook bekend als de wandelende fotojournalist. Het boek verschijnt op 24 april bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

1600 km langs de grens

In het boek bundelt Dolph de mooiste momenten en bijzondere verhalen van een wandeltocht die hij maakte langs de grens en kustlijn van Nederland. In totaal 1600 kilometer legde hij in 80 dagen af in de zomer van 2015.

Volg Dolph in 80 dagen

Volg Dolph in dit boek aan de hand van zijn prachtige foto’s en verhalen. Dolph neemt je mee op pad langs verlaten douanekantoren en laat je meeluisteren naar de smokkelverhalen in het grensgebied. Je ademt de zilte zeelucht in op de Hollandse stranden en je huivert bij de indringende geschiedenis van de Dodendraad. Aan het einde van het boek ben je vervuld van Dolphs vele wandelavonturen. En heb je ervaren dat de rafelranden van ons land meer dan de moeite waard zijn.

 

Website met routes

Dolph heeft een geweldig doel: ervoor zorgen dat de rand van Nederland een aaneengesloten wandelpad wordt. Op zijn website www.volgdolph.nl staan de routes van alle 80 wandeldagen en een blog. Wandelaars kunnen via de site suggesties geven om de routes te verbeteren. Help je mee?

Verschijningsdatum: 24 april

Het boek 'Nederland rond in 80 dagen' verschijnt op 24 april 2016 en is uitgegeven door Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Het boek is in te zien op www.gegarandeerdonregelmatig.nl.

Bestel dit wandelboek bij Bol.com

Bestel dit mooie wandelboek voor € 6,95 bij Bol.com. Het boek is beschikbaar vanaf 25 april.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!