De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Wandelgids: 'Nederland rond in 80 dagen'

Nederland rond in 80 dagen | 1600 km langs de grens
Nederland rond in 80 dagen | 1600 km langs de grens

‘Nederland rond in 80 dagen’ is de titel van een heel leuk nieuw wandelboek van Dolph Cantrijn, ook bekend als de wandelende fotojournalist. Het boek verschijnt op 24 april bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

1600 km langs de grens

In het boek bundelt Dolph de mooiste momenten en bijzondere verhalen van een wandeltocht die hij maakte langs de grens en kustlijn van Nederland. In totaal 1600 kilometer legde hij in 80 dagen af in de zomer van 2015.

Volg Dolph in 80 dagen

Volg Dolph in dit boek aan de hand van zijn prachtige foto’s en verhalen. Dolph neemt je mee op pad langs verlaten douanekantoren en laat je meeluisteren naar de smokkelverhalen in het grensgebied. Je ademt de zilte zeelucht in op de Hollandse stranden en je huivert bij de indringende geschiedenis van de Dodendraad. Aan het einde van het boek ben je vervuld van Dolphs vele wandelavonturen. En heb je ervaren dat de rafelranden van ons land meer dan de moeite waard zijn.

Website met routes

Dolph heeft een geweldig doel: ervoor zorgen dat de rand van Nederland een aaneengesloten wandelpad wordt. Op zijn website www.volgdolph.nl staan de routes van alle 80 wandeldagen en een blog. Wandelaars kunnen via de site suggesties geven om de routes te verbeteren. Help je mee?

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel op Bol.com >>

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>