De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Het Jacobspad: geheel herziene routegids verschenen

Het Jacobspad is een van de pelgrimstochten die ons land rijk is. Een prachtige tocht van ruim 200 kilometer door het weidse Groninger landschap en het afwisselende Drenthe. De route is ook geschikt voor fietsers. De mooie wandelgids is nu geheel herzien en geactualiseerd.

Pelgrimspaden: van alle tijden

Uitstekende aanleiding om dit pelgrimspad te gaan lopen. Pelgrimspaden zijn van alle tijden en onderdeel van onze cultuur geworden. Blijkbaar leeft er in de mens een verlangen naar iets dat verder gaat dan het plaatselijke en dagelijkse bestaan.

Eerste stap naar Santiago

Het Jacobspad kun je als een op zichzelf staande pelgrimsroute bewandelen. Maar het kan ook de eerste stap zijn naar Santiago de Compostella.

Geheel herzien en geactualiseerd

In deze geheel herziene en geactualiseerde 4e druk van de routegids vindt u een uitgebreide routebeschrijving met vele detailkaarten van het Jacobspad. Daarnaast vindt u volop informatie over de Jacobuskerken en andere bezienswaardigheden onderweg.

Van Uithuizen naar Hasselt

De route begint bij het Jacobusmonument in Uithuizen en eindigt in Hasselt. De hele route is bewegwijzerd met bordjes, stickers en routeplaatjes. Wat wil een wandelaar nog meer?

Meer informatie en bestellen

Op de mooie website www.jacobspad.nl staat veel meer informatie over deze route. Ook kun je op deze website de herziene wandelgids bestellen.

Naar Jacobspad.nl >>

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>