Het Jacobspad: geheel herziene routegids verschenen

Het Jacobspad is een van de pelgrimstochten die ons land rijk is. Een prachtige tocht van ruim 200 kilometer door het weidse Groninger landschap en het afwisselende Drenthe. De route is ook geschikt voor fietsers. De mooie wandelgids is nu geheel herzien en geactualiseerd.

Bestel deze gids op Dezwerver.nl >>

Wandelgids Jacobspad Pelgrimspaden: van alle tijden

Uitstekende aanleiding om dit pelgrimspad te gaan lopen. Pelgrimspaden zijn van alle tijden en onderdeel van onze cultuur geworden. Blijkbaar leeft er in de mens een verlangen naar iets dat verder gaat dan het plaatselijke en dagelijkse bestaan.

Eerste stap naar Santiago

Het Jacobspad kun je als een op zichzelf staande pelgrimsroute bewandelen. Maar het kan ook de eerste stap zijn naar Santiago de Compostella.

Geheel herzien en geactualiseerd

In deze geheel herziene en geactualiseerde 4e druk van de routegids vindt u een uitgebreide routebeschrijving met vele detailkaarten van het Jacobspad. Daarnaast vindt u volop informatie over de Jacobuskerken en andere bezienswaardigheden onderweg.

Van Uithuizen naar Hasselt

De route begint bij het Jacobusmonument in Uithuizen en eindigt in Hasselt. De hele route is bewegwijzerd met bordjes, stickers en routeplaatjes. Wat wil een wandelaar nog meer?

Meer informatie en bestellen

Op Jacobspad.nl staat veel meer informatie over deze route. De herziene wandelgids kun je bestellen bij Dezwerver.nl.

Bestel deze gids op Dezwerver.nl >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (5 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy