Groene Wissels-wandelgids Noord-Holland

Groene Wissels-wandelgids Noord-Holland

Vers van de wandelpers: een gids boordevol Groene Wissels in Noord-Holland. Liefst 20 geweldige wandelingen telt de gids van de hand van wandelambassadeur Bart van der Schagt (WandelBart). Nog korte tijd met fikse korting, grijp je kans!

Wandelaars bepalen de inhoud

Deze wandelgids is opgezet volgens een nieuw concept, bedacht door WandelBart en de uitgevers van Gegarandeerd Onregelmatig. Daarmee is het een volledig unieke wandelgids geworden. Dit is het (briljante) idee:

 • Wandelaars hebben via een stemming de inhoud van de gids samengesteld.
 • De gids puilt uit van de wandelingen: 20 wandelroutes maar liefst.
 • De routes zijn zeer divers: niet alleen natuur en landschap maar ook stad&land-wandelingen, stadswandelingen en pannenkoektochten voor het hele gezin.
 • Met de gratis automatische updateservice ga je altijd met een bijgewerkte routebeschrijving op pad.

Mooie foto's én GPS-tracks

De gids is voorzien van kwaliteitsfotografie en duidelijke topografische kaartjes met daarop ingetekend de route. Van alle routes zijn de gps-tracks te downloaden via Wandelzoekpagina.nl.

Makkelijk bereikbaar met OV

Maar liefst vijftien routes vertrekken vanaf een www.reisjefit.nl treinstation. Voor de andere vijf moet je nog een stukje met de bus, bij de route staat vermeld vanaf welk station je dat doet.

Deze gids met korting

De Groene Wissel-wandelgids Noord-Holland kun je met een fikse korting bestellen voor slechts 10 euro (i.p.v. 14,95). Bestel je er twee (leuk om cadeau te geven!) of een andere mooie gids erbij dan betaal je bovendien geen verzendkosten.

 


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

 • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
 • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
 • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

 • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
 • Verre rondreizen, ruim 50 landen
 • Goede kwaliteit, scherpe prijs
 • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!