De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Eerste gids van WandelBart: 20 wandelingen in Zuid-Holland

Een compleet nieuwe reeks wandelgidsen uitbrengen: voor elke provincie één. Dat is de ambitie van wandelliefhebber Bart van der Schagt. Bart is ook bekend als WandelBart en als maker van bijna 700 Groene Wissels. De eerste gids is verschenen. Hij bevat 20 geweldige wandelroutes in de provincie Zuid-Holland.

Zeer gevarieerde routes

De wandelroutes zijn zeer gevarieerd: korte en lange routes in stad, buitengebied en natuur. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Langs Lek én petrochemische industrie

Door de variatie in routes biedt de wandelgids voor elk wat wils. Zo kun je struinen langs de Lek maar ook een wandeling maken door de petrochemische industrie bij Rozenburg. En alles wat daartussen zit: duinen en strand, voorname landgoederen, groene steden, vogelrijke polders en uitgestrekte waarden.

Kleurrijke bollenvelden

Denk je aan Zuid-Holland dan zie je de uitgestrekte bollenvelden al voor je. Daarom ontbreekt ook een kleurrijke wandelroute langs de bollenvelden uiteraard niet. De nieuwe provinciewandelgids bevat 14 wandelingen door natuur en platteland, 2 wandelingen door steden en daar omheen liggend buitengebied en 4 groene stadswandelingen.

Auteur Bart van der Schagt, a.k.a. WandelBartDe eerste gids in een reeks

De provinciewandelgids Zuid-Holland is de eerste uit een reeks. De komende maanden verschijnen er ook gidsen van de andere provincies. Ze worden via een ‘print-on-demand’-systeem pas kort voor of direct na aankoop gedrukt. Omdat WandelBart (op de foto) zijn wandelroutes uitstekend onderhoudt, haal je altijd up-to-date routebeschrijvingen in huis.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel op Bol.com >>

Bekijk de wandelreizen van SNPPlan je wandelvakantie bij SNP voor 2021

Actieve wandelreizen: SNP Natuurreizen is erin gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen. Bekijk de mogelijkheden voor als we weer mogen!

Vakantieplannen maken

Uiteraard houdt SNP zich aan het advies om tot medio maart 2021 niet naar het buitenland op vakantie te gaan. Maar plannen maken voor daarna mag natuurlijk wel. Dat kan zonder zorgen: je mag bij SNP tot 30 dagen voor vertrek je reis kosteloos omboeken of annuleren. En ze vragen géén aanbetaling. Zo kun jij met een goed gevoel nu al je vakantie voor 2021 boeken.

Alle privé-reizen >>

Alle groepsreizen >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.4/5 Waardering (5 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>