De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

‘Alle 13 goed!’: gratis wandelgids met de 13 mooiste routes

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig komt met een bijzondere wandelgids: ‘Alle 13 goed!’ Hij is nog gratis ook. Aanleiding: de uitgever heeft meer dan 100.000 wandelgidsen verkocht en vond het tijd voor een verzameld werk. Wat een bof voor ons wandelaars!

Allerbeste wandelroutes gebundeld

Met deze nieuwe bundel ‘Alle 13 goed!’ haal je de allerbeste wandelroutes van Gegarandeerd Onregelmatig in huis. Wat wil een wandelaar nog meer?

Favoriete wandelingen van profs & fans

Hoe Gegarandeerd Onregelmatig zo zeker weet dat dit de 13 mooiste wandelroutes zijn? “Nou, we hebben onze auteurs gevraagd naar hun favoriete wandeling. Samen met hun fans hebben ze die in 2017 nogmaals gelopen. In deze gids lees je voor iedere wandeling waarom de auteur deze route heeft uitgekozen.”

Prachtige staalkaart van routes

Alles bij elkaar biedt deze verzamelgids een prachtige staalkaart van wat er de laatste jaren op wandelgebied in Nederland is uitgekomen. Van de mooiste bergwandeling tot de meest waanzinnige psychiatrische inrichting. Van kleurrijke vinexwijk tot eenzame zandpaden en van weidse polders tot bruin café. Daarnaast lees je allemaal interessante dingen over de uitgeverij. De gids geeft je een heel mooi kijkje achter de schermen.

13 routes van 15 km (plus kroeg)

De gids biedt 13 originele wandelingen van gemiddeld 15 kilometer met altijd een prima café aan de route om achter een biertje uit te puffen na een heerlijk dagje uit. Ruim 200 pagina's wandelpret!

Helaas: niet te koop

Helaas is deze gids niet te koop want hij is gratis als je 2 (of meer) wandelgidsen bestelt. Je krijgt dan ‘Alle 13 goed!’ er gewoon extra bij zonder dat je er voor hoeft te betalen. Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Bestel dus snel 2 gidsen!

Gegarandeerd Onregelmatig brengt de allermooiste wandelgidsen van Nederland uit. Hoe ik dat zo zeker weet? Ik heb er een stuk of 10 in huis. Heerlijke gidsen om thuis op de bank in te bladeren en in m’n fantasie alvast een wandeling te maken. En natuurlijk: zalig om onderweg bij me te hebben. In totaal zijn er nu al 38 gidsen om uit te kiezen.

Bekijk alle 38 fantastische wandelgidsen >>

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>