‘Alle 13 goed!’: gratis wandelgids met de 13 mooiste routes

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig komt met een bijzondere wandelgids: ‘Alle 13 goed!’ Hij is nog gratis ook. Aanleiding: de uitgever heeft meer dan 100.000 wandelgidsen verkocht en vond het tijd voor een verzameld werk. Wat een bof voor ons wandelaars!

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Alle 13 goed!’ Allerbeste wandelroutes gebundeld

Met deze nieuwe bundel ‘Alle 13 goed!’ haal je de allerbeste wandelroutes van Gegarandeerd Onregelmatig in huis. Wat wil een wandelaar nog meer?

Favoriete wandelingen van profs & fans

Hoe Gegarandeerd Onregelmatig zo zeker weet dat dit de 13 mooiste wandelroutes zijn? “Nou, we hebben onze auteurs gevraagd naar hun favoriete wandeling. Samen met hun fans hebben ze die in 2017 nogmaals gelopen. In deze gids lees je voor iedere wandeling waarom de auteur deze route heeft uitgekozen.”

Prachtige staalkaart van routes

Alles bij elkaar biedt deze verzamelgids een prachtige staalkaart van wat er de laatste jaren op wandelgebied in Nederland is uitgekomen. Van de mooiste bergwandeling tot de meest waanzinnige psychiatrische inrichting. Van kleurrijke vinexwijk tot eenzame zandpaden en van weidse polders tot bruin café. Daarnaast lees je allemaal interessante dingen over de uitgeverij. De gids geeft je een heel mooi kijkje achter de schermen.

13 routes van 15 km (plus kroeg)

De gids biedt 13 originele wandelingen van gemiddeld 15 kilometer met altijd een prima café aan de route om achter een biertje uit te puffen na een heerlijk dagje uit. Ruim 200 pagina's wandelpret!

Helaas: niet te koop

Helaas is deze gids niet te koop want hij is gratis als je 2 (of meer) wandelgidsen bestelt. Je krijgt dan ‘Alle 13 goed!’ er gewoon extra bij zonder dat je er voor hoeft te betalen. Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Bestel dus snel 2 gidsen!

Gegarandeerd Onregelmatig brengt de allermooiste wandelgidsen van Nederland uit. Hoe ik dat zo zeker weet? Ik heb er een stuk of 10 in huis. Heerlijke gidsen om thuis op de bank in te bladeren en in m’n fantasie alvast een wandeling te maken. En natuurlijk: zalig om onderweg bij me te hebben. In totaal zijn er nu al 38 gidsen om uit te kiezen.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (5 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy