De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Wandelgids ‘Wandelen in Twente’ | Truus Wijnen

Mooie wandelgids in Twente met maar liefst twintig wandelingen tussen zeven en twaalf kilometer. Korte rondwandelingen dus door een van de mooiste én rustigste streken van Nederland. Truus Wijnen tekende ervoor. Zij staat bekend als de ‘ongekroonde wandelkoningin van Twente’.

Drie Twentse wandelgidsen

‘Wandelen in Twente’ is alweer de derde Twentse wandelgids van Truus. De twee eerdere bevatten wat langere wandelingen: Twaalf Twentse Tochten en Wandelen over de Twentse Wallen. Om nog meer wandelaars op de been te krijgen, komt ze nu met ‘Wandelen in Twente’, een wandelgids die ook interessant is voor minder ambitieuze kilometervreters.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Lommerrijke landgoederen & historisch erfgoed

De twintig wandelingen geven je een uitstekende indruk van het mooie Twente. Op je pad vind je heidevelden, glooiende akkers, bossen, beekjes en eeuwenoude essen. Je wandelt over lommerrijke landgoederen en langs historisch erfgoed.

Prachtige foto’s

De mooi vormgegeven gids is gelardeerd met bijzondere foto’s. Truus Wijnen is ook begenadigd fotografe en voert je langs plekken waar ze vliegende herten, bonte spechten, ijsvogels en zelfs een heuse das spotte.

Uitspanningen onderweg

De routes zijn wat korter dan gebruikelijk voor Truus. Daardoor heb je lekker veel tijd om aan te leggen bij een van de vele uitspanningen langs de route. Zodat je straks na de lockdown onder het genot van Twentse krentewegge of een koud glas bier nog wat kunt mijmeren over alle landschappelijke schoon dat je onderweg bent tegengekomen.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, misschien wel de leukste uitgeverij van Nederland. Hij ligt ook in de boekhandel of is te bestellen bij Bol.com.

Bestel bij de uitgever >>

Bestel bij Bol.com >>

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>