Wandelgids Wandelen in Rijnland | 12 rondwandelingen

Ook in het drukke westen van Nederland kun je geweldig wandelen. Dat bewijst de gids ‘Wandelen in Rijnland’ met 12 prachtige rondwandelingen in de omgeving van Leiden, Bodegraven, Gouda en Zoetermeer.

Wandelen rond de Oude Rijn

Rijnland noemen routemakers Cock Hazeu en Peter Kuiper dit gedeelte van het Groene Hart. Hier stroomt rivier de Oude Rijn. De Hollandse steden zijn dichtbij met al hun infrastructuur, en toch wandel je hier in prachtige veenweidepolders en plassengebieden.

Reeuwijkse Plassen & Braassemermeer

Zo biedt de gids bijzondere wandelroutes bij de Reeuwijkse Plassen en om het Braassemermeer. Je verkent de bollenstreek. En je gaat uitwaaien aan de kust bij Wassenaar. Ook het mooie duingebied van Meijendel staat op het wandelprogram. De 12 rondwandelingen zijn 11 tot 19 kilometer lang.

Gids bestellen?

Wandelen in Rijnland verschijnt 11 oktober. Je kunt hem nu al bestellen voor slechts €10 (na 11 oktober: €16,95). De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, misschien wel de leukste uitgeverij van Nederland. Hij ligt ook in de boekhandel of is te bestellen bij Bol.com.

Bestel bij de uitgever >>

Bestel bij Bol.com >>

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Copyright © 2021 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy