De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Wandelgids Wandelen in Rijnland | 12 rondwandelingen

Ook in het drukke westen van Nederland kun je geweldig wandelen. Dat bewijst de gids ‘Wandelen in Rijnland’ met 12 prachtige rondwandelingen in de omgeving van Leiden, Bodegraven, Gouda en Zoetermeer.

Wandelen rond de Oude Rijn

Rijnland noemen routemakers Cock Hazeu en Peter Kuiper dit gedeelte van het Groene Hart. Hier stroomt rivier de Oude Rijn. De Hollandse steden zijn dichtbij met al hun infrastructuur, en toch wandel je hier in prachtige veenweidepolders en plassengebieden.

Reeuwijkse Plassen & Braassemermeer

Zo biedt de gids bijzondere wandelroutes bij de Reeuwijkse Plassen en om het Braassemermeer. Je verkent de bollenstreek. En je gaat uitwaaien aan de kust bij Wassenaar. Ook het mooie duingebied van Meijendel staat op het wandelprogram. De 12 rondwandelingen zijn 11 tot 19 kilometer lang.

Gids bestellen?

Wandelen in Rijnland verschijnt 11 oktober. Je kunt hem nu al bestellen voor slechts €10 (na 11 oktober: €16,95). De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, misschien wel de leukste uitgeverij van Nederland. Hij ligt ook in de boekhandel of is te bestellen bij Bol.com.

Bestel bij de uitgever >>

Bestel bij Bol.com >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>