De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Wandelgids ‘Wandelen in het Vechtdal’

‘Wandelen in het Vechtdal is een wandelgids door een van de meest bijzondere natuurgebieden van Nederland. Meerdere keren per jaar reis ik af naar het adembenemende dal van deze regenwaterrivier. Deze wandelgids voorziet me met 12 rondwandelingen van nieuwe ‘wandelmunitie’.

Weergaloos Vechtdal

‘Niet weids, niet groots, maar weergaloos’, dichtte Dalfsenaar Koos Geerds over zijn geliefde Vecht. Zodra dit regenwaterriviertje zich over de Duitse grens ons land inslingert, toont het zich in al haar pracht. Als fotograaf, wonende in het Vechtdal, wist Max de Krijger al wandelend deze schoonheid vast te leggen.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Rietkragen vol zingende vogels

Dat maakt hem uitermate geschikt als auteur van ‘Wandelen in het Vechtdal’ van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. In deze gids neemt Max de wandelaar mee door velden met majestueuze loofbomen en langs rietkragen vol zingende vogels.

Twaalf rondwandelingen

In twaalf verschillende rondjes wandel je stroomafwaarts. Je bezoekt schilderachtige plaatsjes als Vilsteren en Beerze, struint over de heide aan de voet van de Lemelerberg en kijkt vanaf de top tot ver voorbij Zwolle.

Sahara aan de Vecht

De auteur kan ook prachtig vertellen, bijvoorbeeld over buurtschappen die al eeuwen vriendelijk slapend aan het water liggen. Hij laat je de Sahara doorkruisen: een zandverstuiving bij Ommen die haar naam eer aandoet.

Praktische informatie en prachtige foto’s

De gids is rijkelijk voorzien van praktische informatie over horeca, openbaar vervoer en overnachtingsmogelijkheden en overzichtelijke routekaartjes. En de fotografie? Die is natuurlijk schitterend!

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, misschien wel de leukste uitgeverij van Nederland. Hij ligt ook in de boekhandel of is te bestellen bij Bol.com.

Bestel bij de uitgever >>

Bestel bij Bol.com >>

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (6 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>