De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Wandelgids ‘Wandelen in Groot Amsterdam’

Wandelen in Amsterdam en omgeving is helemaal hot. Dat merk ik aan de populariteit van mijn overzicht met Amsterdamse topwandelingen. Als geboren en getogen Amsterdammer maak ook ik graag een wandeling in mijn eigen stad. En wat een geluk: nu is er een prachtige gids met wandelingen in Groot Amsterdam.

Bekijk mijn Amsterdamse topwandelingen >>

Highlights van de hoofdstad

‘Wandelen in Groot Amsterdam’ is het eerste ‘solo-album’ van routier Rutger Burgers. Zelf woont hij in Amsterdam, en dat is te merken aan de routes. Op z’n rondwandelingen laat hij je alle highlights van de hoofdstad en omgeving zien, waarbij hij de platgetreden paden zoveel mogelijk mijdt.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

80% zandpadgarantie

En zo is er een pracht van een wandelgids ontstaan, met liefst 15 Trage Tochten die binnen een half uur van hartje Amsterdam liggen. Dat betekent dat er ook tochten bijzitten vanuit bijvoorbeeld IJmuiden, Castricum en Bussum. Mooi is dat de zandpadgarantie waarvan we zo houden bij andere Trage Tochten ook in deze stadse tochten zijn doorgedrongen: 11 van de 15 tochten zijn mét zandpadgarantie van 80%. Waarbij je ‘zand’ breed moet zien: het kan ook klei, veen of modder zijn...

Wandelingen met rating AAA+

En daarmee is dit een unieke wandelgids. Liefst 10 tochten uit de gids heb ik zelf al gelopen, en ze zijn in één woord geweldig. Zo zijn Trage Tocht Amsterdam IJ & Oostelijke Havens en Trage Tocht Amsterdam Houthavens doorgedrongen tot mijn persoonlijke topwandelingen: wandelingen met Frankwandelt-rating AAA+.

Luister naar Waterlandse vogels

Maar er is meer moois te ontdekken in ‘Wandelen in Groot Amsterdam’. Zo neemt Rutger je mee naar Waterland om naar de vogels te luisteren en de skyline van Amsterdam te bewonderen. Hij wandelt door de duinen van Kennemerland waar je de zeelucht kunt ruiken en je helemaal alleen kunt wanen. En op de Gooise landgoederen ruisen de bomen van de bossen en zie je de mooiste landgoederen.

Vier verrassende stadswandelingen

Naast elf onverharde tochten biedt de gids ook vier verrassende stadswandelingen. Ook hier is de routemaker erin geslaagd het percentage onverharde paadjes lekker hoog te houden, een prestatie van formaat. En al wandelend zie je kanten van Mokum die je nog nooit had gezien. Kopen die gids!

Bestel de gids met korting

Wandelen in Groot Amsterdam is een typisch kerstcadeautje en verschijnt pas in de week na Sinterklaas maar kan nu al besteld worden voor slechts €10. Na 13 december geldt de landelijke winkelprijs van €16,95. Een kortingscode is niet nodig. Bestel je tegelijk nog een tweede gids (dezelfde óf een andere), dan betaal je geen verzendkosten. Je bestelling wordt snel ná 13 december verstuurd.

Bestel bij de uitgever >>

Bestel bij Bol.com >>

 

Bekijk de wandelreizen van SNPPlan je wandelvakantie bij SNP voor 2021

Actieve wandelreizen: SNP Natuurreizen is erin gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen. Bekijk de mogelijkheden voor als we weer mogen!

Vakantieplannen maken

Uiteraard houdt SNP zich aan het advies om tot medio maart 2021 niet naar het buitenland op vakantie te gaan. Maar plannen maken voor daarna mag natuurlijk wel. Dat kan zonder zorgen: je mag bij SNP tot 30 dagen voor vertrek je reis kosteloos omboeken of annuleren. En ze vragen géén aanbetaling. Zo kun jij met een goed gevoel nu al je vakantie voor 2021 boeken.

Alle privé-reizen >>

Alle groepsreizen >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (5 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>