De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Wandelgids ‘Wandelen in Groot Amsterdam’

Wandelen in Amsterdam en omgeving is helemaal hot. Dat merk ik aan de populariteit van mijn overzicht met Amsterdamse topwandelingen. Als geboren en getogen Amsterdammer maak ook ik graag een wandeling in mijn eigen stad. En wat een geluk: nu is er een prachtige gids met wandelingen in Groot Amsterdam.

Bekijk mijn Amsterdamse topwandelingen >>

Highlights van de hoofdstad

‘Wandelen in Groot Amsterdam’ is het eerste ‘solo-album’ van routier Rutger Burgers. Zelf woont hij in Amsterdam, en dat is te merken aan de routes. Op z’n rondwandelingen laat hij je alle highlights van de hoofdstad en omgeving zien, waarbij hij de platgetreden paden zoveel mogelijk mijdt.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

80% zandpadgarantie

En zo is er een pracht van een wandelgids ontstaan, met liefst 15 tochten die binnen een half uur van hartje Amsterdam liggen. Dat betekent dat er ook wandelingen bijzitten vanuit bijvoorbeeld IJmuiden, Castricum en Bussum. Mooi is dat de zandpadgarantie waarvan we zo houden ook in deze stadse tochten zijn doorgedrongen: 11 van de 15 tochten zijn mét zandpadgarantie van 80%. Waarbij je ‘zand’ breed moet zien: het kan ook klei, veen of modder zijn...

Deze wandelgids op Bol.com >>

Luister naar Waterlandse vogels

Maar er is meer moois te ontdekken in ‘Wandelen in Groot Amsterdam’. Zo neemt Rutger je mee naar Waterland om naar de vogels te luisteren en de skyline van Amsterdam te bewonderen. Hij wandelt door de duinen van Kennemerland waar je de zeelucht kunt opsnuiven en je je helemaal alleen kunt wanen. En op de Gooise landgoederen ruisen de bomen van de bossen en zie je de mooiste landgoederen.

Vier verrassende stadswandelingen

Naast 11 onverharde tochten biedt de gids ook 4 verrassende stadswandelingen. Ook hier is de routemaker erin geslaagd het percentage onverharde paadjes lekker hoog te houden, een prestatie van formaat. En al wandelend zie je kanten van Mokum die je nog nooit had gezien. Kopen die gids!

Bestel deze prachtige gids

'Wandelen in Groot Amsterdam' is een mooi cadeautje. Voor jezelf of voor een ander. Hij ligt bij de boekhandel, of je kunt hem bestellen bij Bol.com.

Deze wandelgids op Bol.com >>

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (10 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>