De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Dordrecht’

Je zou het niet zo snel vermoeden, maar Dordrecht is een echte wandelstad. Dordt en omgeving bieden de wandelaar een kleurrijk pallet aan mogelijkheden voor een prachtige route. Dat bewijst de nieuwe gids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Dordrecht’ van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Stad met historie

Dordrecht zelf is al zeer interessant voor wandelaars. De monumentale panden en de fraaie pleinen met terrassen en cafés staan borg voor gezelligheid, historie en levendigheid. Een tocht door Dordt is dan ook zeker de moeite waard. Deze wandelgids biedt een ruime keuze aan stadswandelingen.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

14 rondwandelingen

Maar er is veel meer. Liefst 14 rondwandelingen van 6 tot 18km voeren je door het gebied rond de binnenstad en het landelijk gebied daarbuiten. Dordrecht ligt op het kruispunt van grote en belangrijke waterwegen, en met deze wandelgids in de hand kun je het ruime sop op allerlei manieren ervaren.

Beleef de rivieren

Want in Dordt is er altijd wel een onverwacht hoekje of poortje van waaruit je de drukbevaren rivieren kunt zien liggen. Op een bankje aan het Groothoofd kun je je gemakkelijk een paar uurtjes vermaken met de keur aan schepen die voorbij varen.

De molens bij Kinderdijk

Ben je de drukte van Dordt zat? Een fantastisch netwerk aan waterbusverbindingen brengt je binnen een half uurtje naar de polders rondom Dordrecht, de molens bij Kinderdijk of de natuur in de Biesbosch. Om opnieuw de wandelgids ter hand te nemen voor prachtige tochten.

Van paaltje naar paaltje

Gemak dient de wandelaar: de gids maakt handig gebruik van de paaltjes van het wandelnetwerk. Dus maak jij nóg minder kans te verdwalen. En met de tips van de auteurs is een terrasje of een leuke uitspanning altijd op loopafstand.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, misschien wel de leukste uitgeverij van Nederland. Hij ligt ook in de boekhandel of is te bestellen bij Bol.com.

Bestel bij de uitgever >>

Bestel bij Bol.com >>

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>