De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Wandelgids: ‘Pad van de Vrijheid’

Het nieuwe Pad van de Vrijheid wordt op 26 juni 2020 officieel geopend in het bekende Wageningse Hotel De Wereld. Deze gloednieuwe wandelroute is ontwikkeld om 75 jaar Bevrijding te vieren. In 13 etappes trekt de route over de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, en door de Betuwe en de Gelderse Vallei.

Routemaker Rob Wolfs

De stichting Pad van de Vrijheid heeft het afgelopen jaar samen met routemaker Rob Wolfs en een groep vrijwilligers een prachtige wandelroute ontworpen. De bijbehorende wandelgids wordt uitgegeven door Uitgeverij Blauwdruk.

Afwisselende route van 155 kilometer

Het 155 kilometer lange Pad van de Vrijheid start bij Hotel De Wereld in Wageningen. De route loopt over de beboste hellingen van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, en door de afwisselende landschappen van de Betuwe en de Gelderse Vallei. De finale is weer bij Hotel De Wereld.

Wandelgids met 13 etappes

Het Pad van de Vrijheid telt 13 etappes. In de prachtig uitgegeven wandelgids staat de route beschreven. De wandelgids bevat ook een schat aan achtergrondinformatie over de Tweede Wereldoorlog en de bijna honderd markante punten langs de route – angstige, heldhaftige en soms bizarre verhalen die de periode 1940-1945 tastbaar maken.

Gids bestellen

De route is niet gemarkeerd, maar de stichting hoopt dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren. De wandelgids Pad van de Vrijheid is voor €18,50 te koop in de boekhandel, bij de uitgeverij via www.uitgeverijblauwdruk.nl of bij Bol.com. Meer informatie over de wandelroute staat op de website www.padvandevrijheid.nl

Gids bestellen?

De route is niet gemarkeerd, maar de stichting hoopt dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren. De wandelgids Pad van de Vrijheid is voor €18,50 te koop in de boekhandel, bij de uitgeverij via www.uitgeverijblauwdruk.nl of bij Bol.com. Meer informatie over de wandelroute staat op de website www.padvandevrijheid.nl.

Ja, ik bestel deze gids >>

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>