De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Mooi wandelboekje: ‘De 3 bestaat niet’ van Gerbrand Bakker

Gerbrand Bakker verdwaalt steeds op een wandelroute die langs zijn huis in de Eifel loopt. Hij besluit de route opnieuw te gaan markeren. In De 3 bestaat niet vertelt hij onweerstaanbaar geestig over zijn wederwaardigheden onderweg. De 3 bestaat niet is onderdeel van de nieuwe reeks ‘Terloops’ van uitgeverij Van Oorschot.

Verdwenen markeringen

Eerst vindt Gerbrand Bakker de wandeling te ver, dan te koud, een derde keer verdwaalt hij, en ten slotte komt hij erachter dat wandelroute 1, die langs zijn huis in de Eifel loopt, verdomd moeilijk te volgen is. Markeringen zijn verdwenen, bomen omgevallen, pijlen spreken elkaar tegen. Dit kan zo niet langer: Gerbrand besluit de route opnieuw te gaan markeren.

Geestig verslag

Wat volgt is een onweerstaanbaar geestig verslag van een fervent wandelaar die gewapend met een lijmpistool en tientallen markeringsschildjes tekens aanbrengt die de toekomstige wandelaar de juiste route moeten wijzen.

Moorddadige hond & oude geliefde

Onderweg vreest Gerbrand voor een moorddadige hond met de naam Happy, en maakt hij weinig meters doordat hij voortdurend moet stoppen om een oude geliefde te zoenen (die daarmee tot nieuwe geliefde wordt gekust). Hij verwondert zich om vraatzuchtige bomen en wordt begeleid door een hondje met gevoelige voetkussens.

Montere en laconieke stijl

Met zijn montere en laconieke stijl voert Bakker de lezer mee op zijn missie, tot en met het moment dat hij twee wandelaars zijn bewegwijzering uiteindelijk laat testen.

Dit mooie wandelboekje kopen?

De 3 bestaat niet is te koop in de boekhandel voor €12,50. Je kunt het ook kopen bij onder andere Bol.com.

Bekijk dit boekje op Bol.com >>

Terloops-reeks: vier wandelboekjes

Behalve De 3 bestaat niet van Gerbrand Bakker verschenen nog 3 andere wandelboekjes in de Terloops-reeks:

Feiten op een rij

 • Gerbrand Bakker: ‘De 3 bestaat niet’
 • Uitgeverij: Van Oorschot
 • Aantal pagina’s: 74
 • Prijs: €12,50
 • Frankwandelt-rating: nog niet bekend ;)

Bekijk dit boekje op Bol.com >>

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (9 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

 • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
 • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
 • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

 • Middenin unieke natuurgebieden
 • Weg van de massa
 • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>